Вход/Регистрация

Юридические услуги. Представительство ваших интересов

Viber 096-545-40-33
Telegram 096-545-40-33, [email protected]


%PM, %19 %857 %2014 %19:%Март

У чому нації ідея? Бідний, будь біднішим!

Оцените материал
(2 голосов)
Позиція кримчан на референдумі показала ставлення народу до влади. Більшість українців відчуває , що влада - як стара , так і нова - по -справжньому не зацікавлена в добробуті населення . Тому , народ не асоціює себе з державою , що проявлятися в пасивності більшої частини громадян щодо загальнонаціональних проблем.
Кримчани ж , вигодувані щедрою російською пропагандою і розчаровані в Партії регіонів і Януковича , вирішили показати чинній владі свій протест. Вибрали бік Російської Федерації . Насамперед , це сталося « завдяки» державній політиці , яка впродовж 23 років сповідувала гасло: «У чому нації ідея? Бідний , будь біднішими ! ».

Ми пам'ятаємо весь ланцюжок системного обкрадання населення: спочатку конфіскація банківських заощаджень в «Ощадбанку» , потім гіперінфляція , потім - приватизація , знецінення гривні і скажені процентні ставки по кредитах. При цьому , всі державні послуги стрімко ставали на ринкові рейки: комунальні , медичні, освітні . Одночасно з цим , спостерігалося погіршення інфраструктури : розвал доріг , житлових комунікацій і будинків. Олігархи багатіли , а населення біднішала .

Ми бачимо , що через кожні 2-3 роки перепочинку населення починають обдирати - забираючи доходи і накопичення. Влада немов цілеспрямовано шукає, у яку кризу ще залізти : бензинова, м'ясна , цукрова, валютний , військовий - який далі? Ми бачимо , що влада некомпетентна і корумпована. Чи можна в такому випадку звинувачувати народ в недовірі до держави ?

Зараз необхідно кардинально міняти соціальну політику і перебудовувати державну машину в бік інтересів простих людей. Але новий уряд , замість цього , знову заявляє , що економічні проблеми державного бюджету будуть вирішуватися за рахунок урізання соціальних стандартів - скорочення фінансування освіти , медицини , капремонтів житлового фонду та комунікацій . При цьому , піднімуться ціни на комунальні послуги.

Безсумнівно , такі дії уряду призведуть до погіршення благополуччя життя більшості українських громадян. Спочатку «економія» призведе до падіння платоспроможності населення , що позначиться на українських виробниках продукції . А падіння виробництва спричинить скорочення робочих місць та відрахувань до бюджетів та Пенсійного фонду.

Дії влади , що погіршують добробут власне народу , радують інші країни, що мають інтерес до України . У тому числі , Російську Федерацію , сміливо заявляти , що в Росії жити краще: зарплати більше , безпека вище , і входження до її складу обіцяє багато пряників. Все це впливає на ставлення українських громадян до своєї країни. Необхідно терміново змінювати ситуацію . Інакше ми втратимо не лише Крим , але й інші регіони нашої країни.

Віктор Медведь
Юрист, економіст, переклад ЮТК

Прочитано 2650 раз

Вход на сайт

Задайте вопрос юристу

Нажмите на изображение, чтобы его изменить

Задайте вопрос прямо сейчас и получите быстрый ответ.

Срочная юридическая консультация, экспресс-анализ дела - 300 - 900 грн.

Viber 096-545-40-33

Telegram 096-545-40-33

[email protected]

simpleForm2
×