Вход/Регистрация

Юридические услуги. Представительство ваших интересов

Viber 096-545-40-33
Telegram 096-545-40-33, [email protected]


%PM, %10 %903 %2017 %20:%Июнь

Аліменти на утримання. Юристи, адвокати у Києві

Оцените материал
(1 Голосовать)
У кожної сімейної пари протягом сімейного життя виникають розбіжності, непорозуміння, одні швидко миряться, інші роками намагаються з'ясувати, хто ж був винен. Якщо у Вашій родині назрів тимчасовий конфлікт, а Ви вагітні, не слід впадати у відчай. Нормами Сімейного кодексу України передбачено право вагітної дружини на стягнення аліментів на своє утримання в період вагітності.
           Для цього Вам необхідно звернутися до суду з позовною заявою про стягнення аліментів на своє утримання - платник аліментів Ваш законний чоловік.

          
Період стягнення аліментів - не обмежений лікарняним листом, Аліменти на утримання стягуються з моменту визначення вагітності (дати подання позовної заяви до суду) і до дати пологів.

Аліменти на утримання. Юристи, адвокати у Києві


           
Право на Аліменти на утримання вагітна дружина має незалежно від своїх доходів (заробітної плати, допомог). Адже саме в цей період у вагітної жінки з'являється гостра необхідність у підтримці фізичного здоров'я, регулярних медичних обстеженнях, посиленому харчування і т.д.

Аліменти на утримання. Юристи, адвокати у Києві

         
Після судового розгляду справи про стягнення аліментів на утримання, Вам необхідно, отримати в суді виконавчий лист, і пред'явити його в виконавчу службу. У разі примирення з чоловіком і відновлення сімейних відносин Ви маєте можливість відкликати даний виконавчий лист.

Людмила Сірко, адвокат, переклад "Юридичні технологи Києва"
Прочитано 1073 раз

Вход на сайт

Задайте вопрос юристу

Нажмите на изображение, чтобы его изменить

Задайте вопрос прямо сейчас и получите быстрый ответ.

Срочная юридическая консультация, экспресс-анализ дела - 300 - 900 грн.

Viber 096-545-40-33

Telegram 096-545-40-33

[email protected]

simpleForm2
×