Вход/Регистрация

Юридические услуги. Представительство ваших интересов

Viber 096-545-40-33
Telegram 096-545-40-33, [email protected]


%PM, %31 %607 %2014 %13:%Дек

Специфіка юридичного захисту

Оцените материал
(3 голосов)
Ми постійно живемо і працюємо (творимо) в певному ритмі. Створюємо зони комфорту, налагоджуємо зв'язки і виробляємо певні стандарти. Але, прагнучи до досконалості, періодично просто необхідно змушувати себе виходити з вже встановлених рамок і дивитися на відносини з іншої, альтернативної сторони. Саме для цього творчий політ думки часто приводить мене до різного роду аналогій і асоціаціям.
Судовий процес у вигляді військової битви (як описано в замітці адвоката №3), юриспруденція у вигляді дерева (замітка №7), і портфель у вигляді нетипового здуття живота (№15), і багато, багато інших.


Таке сприйняття, як мінімум, в чому допомагає краще донести своєму опоненту бажану думку, щоб вона відразу запам'яталася та, при необхідності, спрацювала. Як максимум, зануритися в проблему з головою, розглянути її з усіх боків і знайти оптимальне, ні, найкраще її рішення.


Такий підхід до справи дуже важливий у роботі юриста (адвоката) і відмінно допомагає підготуватися до зустрічі з перешкодою, так би мовити, обличчям до обличчя. Чим глибше ми занурюємося в проблему, тим більше варіантів виходу ми бачимо, можемо їх порівняти і вибрати найбільш підходящий.


І відразу напрошується асоціація такого підходу з грою в шахи !! Тут, наприклад, мене найкраще зрозуміє професійний шахіст або людина, яка, як мінімум, у грі прораховував на 7-м ходів вперед (для тих, хто не знає, в шахах 1 хід вважається, коли ходять дві сторони: і чорні, і білі, тобто реально 7-м ходів перетворюються в 14-ть).

А якщо я скажу, що робота юриста точь-в-точь нагадує роботу лікаря, я побічно отримаю довіру клієнтів-лікарів. Ці маленькі "хитрощі" у своїй сукупності грають ту саму необхідну роль при прийнятті рішення - замовити у вас послугу чи ні. Скажу більше, чим краще ви увіллєтеся в стан клієнта, тим швидше ви завоюєте найцінніше - його довіру !!! (і вже з трьома знаками оклику).


А для розвитку уяви та креативності дуже допомагають Друдл, в які цікаво грати як з маленькими дітьми, так і в дорослому компанії. Головне - бажання стати краще і вийти із зони комфорту не з волі випадку або долі, а усвідомлено, з почуттям толку і розстановки.

Михайло Можаєв, переклад ЮТК
Прочитано 1248 раз

Вход на сайт

Задайте вопрос юристу

Нажмите на изображение, чтобы его изменить

Задайте вопрос прямо сейчас и получите быстрый ответ.

Срочная юридическая консультация, экспресс-анализ дела - 300 - 900 грн.

Viber 096-545-40-33

Telegram 096-545-40-33

[email protected]

simpleForm2
×