Вход/Регистрация

Юридические услуги. Представительство ваших интересов

Viber 096-545-40-33
Telegram 096-545-40-33, [email protected]


%AM, %25 %062 %2017 %00:%Май

Питання юриспруденції

Оцените материал
(1 Голосовать)
У 12 чоловік є виконавчі листи на загальну суму близько 7-ми мільйонів рублів про стягнення з ТОВ «РосАвто» грошових сум.

Засновник і директор ТОВ «РосАвто» Пашков В.Ф., відомий в місті бізнессмени і кримінальний діяч протягом судового процесу перестає бути засновником, потім перестає бути директором, а потім ТОВ «РосАвто» зливається з ТОВ «промогрупа», в результаті створюється ТОВ «Амадеус», який є правонаступником. Далі ТОВ «Амадеус» також зливається ще з деякими фірмами, виходить новий правонаступник і так продовжується до цього дня.
Природно правонаступники економічну діяльність не проводять, стягувати нічого, до того ж ланцюжок злиттів рухається швидше, ніж працюють пристави.

При зверненні в УВС опер сказав «Мошняга» (але Прокуратура на нас тисне, в інтересах Пашкова В.Ф.), начальник ОБЕПіПК говорить Пашков В.Ф. шахрай. Через півроку після звернення, поштою приходить постанову про відмову в порушенні кримінальної справи у зв'язку з відсутністю в діяннях директора ТОВ «РосАвто» Пашкова В.Ф. ознак складу злочину, передбаченого статтею 159 КК РФ, підписану тим же опером, начальником ОБЕПіПК і затверджене начальником Поліції.

Фактично Засновник і директор ТОВ «РосАвто» Пашков В.Ф. отримавши кредиторську заборгованість в розмірі 7 млн. руб. Продав свою фірму третім особам, які в свою чергу професійно займаються злиттям різних юридичних осіб. А треті особи і виконали весь ланцюжок реорганізацій.

Кредиторська заборгованість виникла за рішеннями судів різних інстанцій, після того як один із співробітників ТОВ «РосАвто» зник, можливо з вказаною сумою. Відносно цього співробітника порушено кримінальну справу, він вже більше року в розшуку.
Прочитано 1082 раз

Вход на сайт

Задайте вопрос юристу

Нажмите на изображение, чтобы его изменить

Задайте вопрос прямо сейчас и получите быстрый ответ.

Срочная юридическая консультация, экспресс-анализ дела - 300 - 900 грн.

Viber 096-545-40-33

Telegram 096-545-40-33

[email protected]

simpleForm2
×