Вход/Регистрация

Юридические услуги. Представительство ваших интересов

Viber 096-545-40-33
Telegram 096-545-40-33, [email protected]


%AM, %17 %327 %2017 %06:%Авг

Юридичне обслуговування бізнесу - підприємств та інших юридичних осіб

Оцените материал
(1 Голосовать)
Юридичне обслуговування Вашого бізнесу полягає в взаємовигідному діловому співробітництві приватного юриста і клієнта (підприємства, організації), оскільки в результаті укладення договору на комплексне юр. обслуговування юрист отримує довірчі і довгострокові відносини з клієнтом, а клієнт, у свою чергу, отримує можливість користуватися широким спектром юридичних послуг, а також можливість вирішення своїх правових питань за нижчою ціною.
При укладанні договору на комплексне юридичне обслуговування в розпорядження клієнта надаються знання та досвід декількох кваліфікованих юристів і адвокатів, які завжди якісно і оперативно вирішать поставлене клієнтом завдання.

Юридичне обслуговування бізнесу - підприємств та інших юридичних осіб

Юридичний супровід господарської діяльності підприємства (юридичної особи) найвигідніше при початковому етапі розвитку бізнесу, коли обсяги і тематика правових питань ще не устоялися, при невеликому і нерегулярному обсязі юридичних питань, коли взяти в штат підприємства юриста невигідно, але проблемні правові ситуації періодично виникають і
вимагають оперативного вирішення, а також, коли діяльність штатних юристів Вашого підприємства зосереджена на підтримці основних напрямків бізнесу, а поточні правові у роси вимагають більш глибокого вивчення, відповідно і займають більше часу.

Юридичне обслуговування бізнесу - підприємств та інших юридичних осіб


Послуги адвоката в Києві, юрист в Києві, співробітники Юридичної компанії "Юридичні технологи Києва" завжди готові надати Вам кваліфіковану юридичну допомогу з господарського права, а також провести безкоштовну юридичну консультацію з інших питань.

Законодавство України на сьогоднішній день вимагає постійного відстеження і вивчення в зв'язку з постійними змінами. Однак, не кожне підприємство малого чи середнього бізнес-ланки має фінансову можливість утримувати на постійній основі в своєму штаті кваліфікованого юриста або адвоката, який би міг забезпечити юридичний супровід ведення бізнесу підприємства.

Уклавши договір на комплексне юридичне обслуговування, Вам більше не доведеться витрачати свій час і гроші на разові звернення до юристів та адвокатів. Юридичний супровід Вашого бізнесу є постійне, комплексне надання висококваліфікованої юридичної допомоги з усіх правових питань Вашого підприємства.

Юридичне обслуговування бізнесу - підприємств та інших юридичних осіб


Короткий опис послуг:

Юридичне обслуговування бізнесу (підприємства, оганизации) - вартість обговорюється окремо з кожним клієнтом (залежно від складності завдань і і кількості часу, витраченого на їх рішення)
в послугу входить: усні консультації з питань цивільного, господарського, адміністративного, трудового, податкового права, письмові висновки, підготовка проектів договорів, внутрішніх документів, заяв, претензій, відповідей на претензії, позовних заяв, участь в переговорах з боку Клієнта, представлення інтересів Клієнта в держ органах, установах, судових суперечках.

від 1000 грн/міс
Юридичне комплексне обслуговування вашого бізнесу - підприємств та інших юридичних осіб
Прочитано 1468 раз

Вход на сайт

Задайте вопрос юристу

Нажмите на изображение, чтобы его изменить

Задайте вопрос прямо сейчас и получите быстрый ответ.

Срочная юридическая консультация, экспресс-анализ дела - 300 - 900 грн.

Viber 096-545-40-33

Telegram 096-545-40-33

[email protected]

simpleForm2
×