Вход/Регистрация

Юридические услуги. Представительство ваших интересов

Viber 096-545-40-33
Telegram 096-545-40-33, [email protected]


%AM, %06 %420 %2017 %09:%Нояб

Дружина народила дитину не від чоловіка

Оцените материал
(1 Голосовать)
Добрий день. дружина 4 вересня народила дитину і зізналася що дитина не від мене (чоловік), хотілося б дізнатися:
1 чи має дружина право примусити мене в допомозі оформлення документів на виплати для дитини від держави? (Погрожує поліцією і бандитами)
2 хто оплачує суд при розлученні і яким способом мені відповідачу наприклад прийде повідомлення про повістки в суд?
3 чи достатньо буде того, що дружина усно або письмово в суді, заявить що дитина не від мене, для того що б чоловік не мав до дитини ніякого відношення і що б не було вимог про виплату аліментів надалі

4 якщо суд вимагатиме провести пройти тест на спорідненість то хто повинен буде оплатити витрати?

5 якщо я (чоловік) відмовляюся від допомоги дружині в оформленні документів виплат для дитини від держави (принципово відмовляюся), то чи є у дружини можливість без моєї участі оформити для виплат від держави?

6 якщо суд затягнеться, чи має право дружина отримати гроші від держави, які їй покладалися спочатку при народженні дитини або нарахування йдуть з дати подання заяви на виплату від держави?

- Батьком дитини, народженої в шлюбі, офіційно вважається чоловік. Якщо ви хочете заперечити цей факт, замовляйте ДНК-експертизу і звертайтеся до суду. Хіба мало що дружина говорить, може у дружини просто післяпологова депресія.
Причому тут "гроші від держави"? Це ж не ваші гроші. Ви хочете помститися дружині способом залишення дитини без засобів до існування?

- 1. Навряд чи
2. Ви, але в позові ставите питання про стягнення на Вашу користь судових витрат. Поштою або за допомогою смс-повідомлень. Але справа в тому, що поки дитині не виповниться рік шлюб розірвати суд зможе тільки в 2-х випадках: 1. Інша особа визнає своє батьківство 2. По Вашому позову щодо Вас виключать відомості як про батька дитини з актового запису про її народження.
3. Якщо дружина визнає факт походження дитини не від Вас, в принципі, цього буде достатньо для виключення відомостей про Вас як батька дитини з актового запису про її народження.
4. Суд не може вимагати проведення експертизи - це прерогатива сторін. В даному випадку Ваша - в разі, якщо дружина буде заперечувати походження дитини від третьої особи. Але в такому випадку заявити клопотання про проведення генетичної експертизи в Ваших інтересах. Оплачувати експертизу будете Ви, але в разі позитивного для Вас результату, її вартість стягнуть з Вашої дружини.
5. Думаю, що поки вона Ваша дружина - так, наприклад в судовому порядку витребує всі необхідні документи.
6. Вона в будь-якому випадку буде отримувати гроші від держави на дитину, навіть якщо народить від неземної істоти.
Підсумовуючи відповіді, зауважу, що у Вашому випадку необхідно одночасно звернутися до суду з двома позовами: 1. Про виключення запису як батька з актового запису про народження дитини 2. Про встановлення режиму окремого проживання.

Другий позов необхідний для того, що, як я вже сказав, до досягнення дитиною однорічного віку Ваш шлюб не розірвано, якщо тільки до цього часу суд не прийме рішення про виключення запису про Вас з актового запису про народження дитини або батьківство дитини не визнає інша особа .

Відповідно, Ви з дружиною юридично будете перебувати в шлюбі і все майно, придбане Вами, вважатиметься набутим у шлюбі. Встановивши режим окремого проживання, придбане Вами майно не буде вважатися спільною сумісною власністю подружжя.

Прочитано 1317 раз

Вход на сайт

Задайте вопрос юристу

Нажмите на изображение, чтобы его изменить

Задайте вопрос прямо сейчас и получите быстрый ответ.

Срочная юридическая консультация, экспресс-анализ дела - 300 - 900 грн.

Viber 096-545-40-33

Telegram 096-545-40-33

[email protected]

simpleForm2
×