Вход/Регистрация

Юридические услуги. Представительство ваших интересов

Viber 096-545-40-33
Telegram 096-545-40-33, [email protected]


%PM, %09 %952 %2017 %21:%Нояб

Пропав батько

Оцените материал
(1 Голосовать)
Заява в міліцію "звільнилася" разом зі слідчим в 2007. Мені доведеться чекати визнання зниклим безвісти батька цілий рік після подачі повторної заяви


Батько пропав в 2007 року. Мене не було в місті на той момент і моя тітка схаменулася і написала в міліцію заяву про зникнення. Слідство вела слідчий М. Як потім з'ясувалося, вона звільнилася через кілька місяців і НІДЕ немає записів про прийом заяви нею.

На нинішній момент (я повернувся в місто) я подав заяву про зникнення безвісти батька (близько місяця тому). Я хочу поцікавитися, мені доведеться чекати 1 рік після того як я подав повторно цю заяву або ж я можу надати свідчення сусідів про те що батько дійсно пропав з 2007 року?

Чи є ймовірність що суд визнає батька також померлим? Адже пройшло вже більше ніж 1 рік для визнання зниклим безвісти + 3 роки для визнання померлим.

- потрібно було робити копію заяви з відміткою про отримання в міліції.

В даний момент пробуйте якось все підняти в міліції і знайти кінці своєї заяви, ходите по кабінетах, бажано все начальство пройти, заяви писати що мовляв рік тому подавав, а слідчий звільнилася і пропали документи, нехай її шукають вони, вимагайте

- Взагалі-то слідчі безвісти зниклими не займаються ... або не займалися, принаймні поки КПК новий не "придумали" в 2007 році займалися цією справою опера Уг-розшуку.

У них навіть є посади від 1 до цілого відділу в 5-6 чол. в залежності від "розміру по населенню" населеного пункту, які займаються розшуком безвісти зниклих, втікачів злодіїв і установкою особистості невпізнаних трупів.

Робота скотиняча, особливо з трупами, але .... Вам пряма дорога в Канцелярію РВВС, нехай піднімають реєстрацію за 2007 рік і шукають "сліди" заявленія.

Понятное дело... можуть "СКАЗАТИ" що слідів немає або далі порога не пустити.
... але сказане до справи не пришиєш. Для цього лучшевсего письмову заяву у вигляді рекомендованого листа з повідомленням про вручення послати потрібно і чекати відповіді. Згідно Закону України "Про звернення громадян" вам відповідь повинен прийти протягом 45 діб максимум, не рахуючи часу поштового обігу. Чи не буде відповіді ... по тому ж варіанту "бомбити" УМВС області.

Судячи з усього, якщо не буде зрозумілою для Вас інформації (або шукають або НЕ шукають) ... заяву доведеться подавати по-новій. І ось згідно нового КПК, тепер мабуть вже слідчому. Хоча точно сказати не можу ... Почніть хоч з цього .... це вже потім суд може визнати батька померлим ... Але це вже зовсім інша історія. Хоча б "процес" його розшуку "закрутіть".

Прочитано 861 раз

Вход на сайт

Задайте вопрос юристу

Нажмите на изображение, чтобы его изменить

Задайте вопрос прямо сейчас и получите быстрый ответ.

Срочная юридическая консультация, экспресс-анализ дела - 300 - 900 грн.

Viber 096-545-40-33

Telegram 096-545-40-33

[email protected]

simpleForm2
×