Вход/Регистрация

Юридические услуги. Представительство ваших интересов

Viber 096-545-40-33
Telegram 096-545-40-33, [email protected]


%AM, %04 %328 %2018 %06:%Фев

Дисертація і її види - шлях у велику науку

Оцените материал
(1 Голосовать)
види дисертацій, наукова дисертація, кандидатська дисертація, магістерська дисертація, дисертації, база дисертацій, сайт дисертацій,, кандидатська робота, види дисертації, дисертація, автореферат магістерської дисертації, план магістерської дисертації, база дисертацій купити, кандидатські дисертації з педагогіки, науковий апарат дисертації

Сучасні наукові роботи на здобуття наукового ступеня діляться на три типи: магістерська дисертація, кандидатська дисертація і докторська дисертація. збільшити зображення

Дипломна робота з правознавства для студентів-юристів
від 2000 грн.

Курсова робота з будь-яких дисциплін для студентів-юристів
від 600 грн

Магістерська робота з правознавства для студентів-юристів
від 3000 грн.

Дисертація з правознавства від 1000 дол.  А також написання статтей, пошук матеріалів тощо

063-539-42-13, 096-545-40-33, 095-573-20-30

Viber 095-573-20-30


Вартість робіт оговорюється в кожному конкретному випадку, зважаючи на часові рамки виконання, глибину теоретичної та практичної проработки, творчої складової та інших побажань замовника


Наукова дисертація є дослідницькою роботою в певній галузі знань, яка демонструє вміння автора самостійно проводити наукові дослідження і застосовувати їх на практиці. Результат її успішної публічного захисту - присудження наукового ступеня.

Залежно від кінцевого результату, який автор отримує після захисту роботи, дисертації поділяють на 3 види:
1. Магістерська дисертація.
2. Кандидатська дисертація.
3. Докторська дисертація.

Магістерська дисертація

Магістерська дисертація - це наукова робота на шляху від дипломного дослідження до кандидатської дисертації, найпростіший вид наукової праці. В результаті її успішного захисту автор отримує академічну ступінь магістра. З'явилася вона в нашій системі освіти не так давно.

За своєю формою магістерська дисертація нагадує дипломну роботу. Часто вона базується на дипломному дослідженні і стає його логічним продовженням, але з більш глибоким науковим підходом. Високий рівень виконання магістерської дозволяє зробити її базою для кандидатської дисертації (природно, після деяких коригувань і доповнень). Написана і захищена на гідному рівні магістерська дисертація є показником вміння її автора вести науковий пошук і його здатності до науково-дослідницької діяльності. Головна відмінність магістерської дисертації від кандидатської є те, що не потрібно проводити власного дослідження - часто досить просто правильно проаналізувати літературу і регулярні джерела, а так само звернутися до вже опублікованих робіт.
Кандидатська дисертація

Кандидатська дисертація являє результат навчання в аспірантурі. Її успішний захист дає автору ступінь кандидата наук. Вона є більш складним і глибоким науковим дослідженням в порівнянні з магістерської та вимагає серйозного наукового підходу. Автор кандидатської роботи пропонує новий підхід до вирішення певної задачі в обраній ним галузі. І не чисто теоретично, а довівши експериментально, що цей підхід і спосіб вирішення наукової проблеми дійсно дає позитивні результати.

За матеріалами кандидатської дисертації автор публікує статті в наукових виданнях, акредитованих ВАК. На її основі також готується автореферат, в якому коротко викладається зміст роботи, її цілі і актуальність. Обсяг даного виду дисертації - до 150 сторінок.
Докторська дисертація

Докторська дисертація - підйом на наступну після кандидатської роботи наукову ступінь академічної освіти, самий малопоширений вид дисертаційного дослідження. Вона готується і захищається здобувачами вищої наукового ступеня - доктора наук - і в разі успішного захисту дає право викладання у вищих навчальних закладах. Зазвичай пишеться в процесі навчання в докторантурі, являє собою об'ємний і глибокий комплекс наукових досліджень.

Якісна докторська дисертація - значне наукове досягнення, в якій би галузі знань вона не була написана. Цей вид дисертації вимагає дуже багато часу і праці. Його результати охоплюють більш широку сферу людської діяльності, ніж у кандидатській дисертації. Автори в пошуках потрібної їм інформації вивчають просто колосальні обсяги літератури. Докторська дисертація - це свого роду випробування на зрілість в науковій сфері, що вимагає вміння проводити наукові дослідження на дуже високому рівні.
Загальні рекомендації з написання наукових дисертацій

Дуже важливі складові початкового етапу роботи - підбір необхідного матеріалу і складання плану. Продумавши структуру і склавши попередній план, ознайомте з ними наукового керівника. Він підкаже що не так і допоможе внести потрібні правки. Будьте готові до того, що ваш план не буде схвалений з першого разу і його доведеться переробляти. Це нормально. Якщо вам хочеться написати якісний наукова праця, будьте ласкаві попрацювати над його структурою і поставтеся до складання плану максимально серйозно.

Затвердження плану - ваша перша значна перемога. Далі слід зайнятися вивченням літератури до кожного пункту. Тут криється небезпека затягнути процес пошуку, у деяких претендентів він займає місяці. В результаті людина, так би мовити, днює і ночує в бібліотеках, а почати писати ніяк не може. Втрачено багато часу і не написано жодного листка. Щоб такого не сталося з вами, обмежте себе жорсткими тимчасовими рамками, дійте згідно зі своїм робочим планом
Прочитано 1669 раз

Вход на сайт

Задайте вопрос юристу

Нажмите на изображение, чтобы его изменить

Задайте вопрос прямо сейчас и получите быстрый ответ.

Срочная юридическая консультация, экспресс-анализ дела - 300 - 900 грн.

Viber 096-545-40-33

Telegram 096-545-40-33

[email protected]

simpleForm2
×