Вход/Регистрация

Юридические услуги. Представительство ваших интересов

Viber 096-545-40-33
Telegram 096-545-40-33, [email protected]


%PM, %08 %928 %2018 %21:%Март

Банк без попередження заарештував зарплатну карту

Оцените материал
(2 голосов)
Ощадбанк незаконно без жодного попередження заарештував мій картковий рахунок (заблокував карту), по якій мені нараховується заробітна плата, посилаючись, нібито, на існуюче виконавче провадження, про яке мені взагалі нічого невідомо. За власною ініціативою, за номером виконавчого провадження, який мені був даний в банку я з'ясував, що дійсно відкрито виконавче провадження на моє ім'я з примусового стягнення з мене грошей як боржника, включеного до реєстру боржників банку ПУМБ, проте з останніми у мене взагалі ніколи не було будь-яких цивільно-правових відносин.

У зв'язку з цим, маю намір подати в суд на неправомірні дії Ощадбанку, незаконно заарештував мій картковий рахунок. Які мої шанси?

- Шанси подати? Якщо налаштовані серйозно - то 100% подасте.
А для того, щоб розблокувати картку, необхідно скасовувати рішення, на підставі якого був виданий виконавчий лист. Це буде швидше і ефективніше.

- З чого це раптом Ощадбанку незаконно рахунок заарештував? Банк зобов'язаний виконувати рішення суду, його дії законні. А ось на якій підставі таке рішення з'явилося - це не проблема банку. І сповіщати вас про намір заарештувати рахунок банк не зобов'язаний.

- Спасибо большое, але як скасовувати рішення, якщо я про нього взагалі не знаю і швидше за все ніякого судового рішення немає, оскільки існує за результатами поиска тільки ось: "Документ виданий - нотаріус приватний нотаріус Хара Н.С." далі: "виконавець - Приватний нотаріус Говоров П.В. і контактна інформація" Більше нічого немає, я навіть не можу оскаржити рішення, якого не існує

- Доброго ранку, я звичайно, не юрист але згідно ЗУ про єміссію платіжних карток (закон трохи по іншому цитується) є норма, що банк зобов'язаний сповістити клієнта про зміни будь-яких з його картковим рахунком тощо, більш того, банк згідно ЦК України не має право списувати з рахунку клієнта грошові кошти інакше як за рішенням суду. А банк списав (заарештував) грошові кошти (зарплатні) лише на підставі виконавче провадження приватного нотаріуса, в обхід будь-якого судового рішення. Так ось в зв'язку з цим я поставив питання !!

- не можу зайти в реєстр.
по вашому посиланню рішення суду першої інстанції або узагальнення ВСУ?

ви хочете сказати, що банк зобов'язаний вас попередити, що збирається заарештувати рахунок, так що бігом його спустошуйте?

- "У зв'язку з цим, маю намір подати в суд на неправомірні дії Ощадбанку, незаконно заарештував мій картковий рахунок. Які мої шанси?"

Нуль цілих, овоч десятих.

Нічого неправомірного в діях банку і в брєд не ввижається. Від самого початку! І ніякі "подробиці" на цей абсолютно очевидний і елементарно зрозумілий юридичний факт ніякого впливу не роблять. Тут навіть "побутових" підстав для "створення теми" немає. Вам банк все роз'яснив. Ні, Ви вирішили в інтернеті "відкрити диспут" ... Вам відразу відповіли, що рішення Вашої "проблеми" з "Ощадбанком" не в "Ощадбанку". А Ви якісь "аргументи" приводите.

Шановний топ-стартер, кому і що Ви на форумі намагаєтеся довести, "розвиваючи тему"? Вам щось незрозуміло в тому, що в даному випадку Ваші звинувачення на адресу саме "Ощадбанку" абсолютно безпідставні? На який овоч Ви накручуєте якісь власні фантазії, які нібито повинні довести неправомірність і незаконність "Ощадбанку"? При цьому, звалюючи все в купу ( "заблокував", "заарештував", "списав") і залучаючи тексти, які до Вашого ж "розповіді" - жодним боком?

Ще, головне, "звертаю увагу ...". Угу. А на те, що "... банку ПУМБ, проте з останніми у мене взагалі ніколи не було будь-яких цивільно-правових відносин", увагу звертати вже не треба? Одне з двох: або "ніколи не було" (тоді до якого місця "реєстр"?), Або "було" (тоді навіщо Ви брешете?).

Виключно як реалізації права на думку: тема щодо "Ощадбанку" вичерпана, а "подальше розкручування" - інша тема.


- Добрий вечір, немає, немає, все набагато простіше. Банк дійсно заарештував картковий рахунок на підставі виконавчого провадження. Однак дане виконавче провадження відкрито за необгрунтованого Виконавчому написи приватного нотаріуса
У зв'язку з цим, тепер виникає питання на кого подавати в суд? .. На приватного нотаріуса за місцем його находження або на банк, тільки не той, який заблокував гроші на підставі виконавчого провадження, а на банк ПУМБ, який подав матеріали заборгованності приватному нотаріусу для вимоги виконання такого виконавчого Приписами, на підставі якого і було відкрито виконавче провадження .... тобто цей банк повинен бути третьою особою у справі на стороні відповідача або цей банк стає автоматично відповідачем, а нотаріус вже - третім л іцом?
Підставою для подачі Позова, вважаю, по-перше, судове рішення, викладене вище
Допоможіть будь ласка в цьому питанні, я не знаю чи зможу я подати иск за місцем свого проживання, хоча мені здається що маю на це право


- а навіть, якщо ви подасте в суд, нічого не зміниться.
ну, не по нотаріального напису, так за рішенням суду, платити вам все одно доведеться, і яка різниця?
в чому допомогти просите? як звалити від боргів?

P.S. про "Позовна давність" у відносинах банку і позичальника можете забути.
- Платити чи не платити ... Питання не ставиться, якщо суд присудить, буду платити, не питання, зараз важливо повернути мої власні кошти, зарплату, я залишився взагалі без засобів до існування ... Тому я прошу допомогти лише в питанні підсудності. ..


- Вам уже «присудили» платити. Суд чи, нотаріус, яка різниця.
«Повернути» не вийде, рахунок не просто заарештували, накопичені кошти спишуть повністю в рахунок погашення боргу і «повертати» законно списане ніхто не буде. Борг-то ви не заперечуєте, а решта - формальності.

Пишіть в бухгалтерію заяву, щоб далі зарплату перераховували на інший банк. Новий рахунок теж заарештують, але пізніше. Списувати будуть частково і безпосередньо з зарплати, через вашу бухгалтерію.


- Саме так що я заперечую будь-які борги з банками, причому з усіма !! І боржником в реєстрі я став лише з ініціативи банку, якому нічого не винен, отже гроші заарештував банк тепер уже інший ... незаконно на підставі виконавчого Приписами, що є незаконним, розумієте? незаконний виконавчий Припис !!

- Пропоную не заводити рака за камінь. А заодно уважно перечитати все, що вам тут писали. А то ви, на жаль. чуєте тільки себе.
Прочитано 1580 раз

Вход на сайт

Задайте вопрос юристу

Нажмите на изображение, чтобы его изменить

Задайте вопрос прямо сейчас и получите быстрый ответ.

Срочная юридическая консультация, экспресс-анализ дела - 300 - 900 грн.

Viber 096-545-40-33

Telegram 096-545-40-33

[email protected]

simpleForm2
×