Вход/Регистрация

Юридические услуги. Представительство ваших интересов

Viber 096-545-40-33
Telegram 096-545-40-33, [email protected]


%PM, %10 %618 %2018 %13:%Нояб

Шлюбний договір - чого тільки не буває у шлюбних контрактах

Оцените материал
(2 голосов)
На сторінках одного з юридичних форумів натрапив на ось такі питання щодо оформлення шлбного договору - шлюбного контракту
Скажіть, чи можливо при укладенні шлюбу якось змінити сам шлюбний договір? Я хочу вписати таке, що якщо договір розривається дружиною в односторонньому порядку або за обопільною згодою, то аліменти дитині не виплачуються (точніше виплачуються, але добровільно. Коротше батько просто дає гроші дитині, якщо захоче). Чи є така можливість?

Нічого собі «невелика зміна» - «аліменти дитині не виплачуються».
Немає такої можливості - порушувати закон. Що б ви там з дружиною не захотіли, а залишити дитину без змісту ви не маєте права. Договір ви укладаєте з дружиною, а не з дитиною. А аліменти платите дитині.

Вам краще оформити окремий договір про утримання дитини, нотаріально його оформити.
А в цьому договорі я можу прописати те, що я хочу? Просто дивіться, я вважаю (чисто по понятіям людським), що якщо дружина хоче піти або ми з нею просто домовилися розлучитися, то і дитина як би вже не мій. Ну тобто біологічно то він мій, але він може і не вважати мене батьком (просто лівий мужик я для нього). А може і нормально ставитися, може мати свою думку. Тоді гроші я йому дам. Чи можливо домогтися цього додатковим договором? Чи буде він дійсний суді?

-А-бал-діти!
«Якщо дитина буде до мене нормально ставитися, тоді (може бути) я буду йому платити аліменти.»
Ви це серйозно? Хто ж це вам таке дозволить?

-Чисто по поняттях, своє дитя потрібно виховувати, тоді дитина буде Вас поважати і вважати найкращим татом за поняттями людським. Проблема Ваша в тому, що Ви не поділяєте відносини з жінкою і дитиною, варто про це замислитися.

З точки зору закону, не залежно від Ваших відносин з жінками, це на Ваше батьківство не впливає, з позиції Ваших прав та обов'язків по відношенню до дитини, Ви повинні / зобов'язані виховувати і утримувати свою дитину незалежно від того, любите Ви мати дитину, в шлюбі Ви з нею чи ні.
Припинення шлюбних відносин подружжя не припиняє і не впливає на материнство та батьківство, про що прямо передбачено в законі.

У договорі Ви можете написати все що хочете, в рамках того, що вже встановлено законом, тобто не можете погіршити положення, закріплені нормами Сімейного кодексу.

-Повністю підтримую мрію "татуся", який, правда, ще не підтвердив на практиці здатність стати батьком, але вже визначив бажаний шлях їм перестати бути. Браво !!! Терміново виступлю із законодавчою ініціативою: дозволити! За умови хірургічної кастрації після нотаріального оформлення договору. За поняттями.

-Шановний автор ... вибачте, але (це моє - виключно особисте - думка, можете на нього скаржитися хоч в ООН) у Вас немає права розмножуватися. Це являє для Homo Sapiens Sapiens видову небезпека. Однак, толерантність і європейські цінності зобов'язують законодавця враховувати сподівання будь-яких нетрадиційних мрій. Природно, "збалансовано". Моя законодавча ініціатива, як мені здається, встановлює ідеальний баланс між традиційними видовими інтересами та індивідуальними нетрадиційними мріями. Втім, є й інше рішення Вашої проблеми. І практично не вимагає законодавчих новел ... правда для нього треба поміняти громадянство в бік всенародного прагнення. А шлях простий і ясний - виходьте заміж за представника такого ж "статі", як у Вас - no problem. Тим більше, що вибрати "стать" теж не проблема, та й то, що Ви, точно, не мужик - очевидно.
Прочитано 762 раз

Вход на сайт

Задайте вопрос юристу

Нажмите на изображение, чтобы его изменить

Задайте вопрос прямо сейчас и получите быстрый ответ.

Срочная юридическая консультация, экспресс-анализ дела - 300 - 900 грн.

Viber 096-545-40-33

Telegram 096-545-40-33

[email protected]

simpleForm2
×