Вход/Регистрация

Юридические услуги. Представительство ваших интересов

Viber 096-545-40-33
Telegram 096-545-40-33, [email protected]

Юрист Онлайн
Правомерный обход закона

Представительство интересов в Киеве. Аналитика и решение сложных задач Помощь молодым адвокатам. Дипломные и диссертации по праву для студентов юридических факультетов
Гражданские, хозяйственные, административные (КАС, КУпАП), криминальные дела
Возвращение депозитов, кредитные споры, суды со страховыми организациями и банками
Диссертации, дипломные, магистерские, курсовые студентам-юристам
Помощь начинающим адвокатам

%PM, %27 %852 %2019 %19:%Янв

Місце проживання дітей - Сімейний кодекс

Оцените материал
(1 Голосовать)
допоможіть розібратися з ситуацією.
У мене є 2 дітей 4 і 9 років. З їхнім батьком розлучена. У рішенні суду мови про дітей не йшла. Просто розвели. На аліменти не подавала.
...сторінками юридичних форумів...

Живу я з дітьми в квартирі свекра.
Так як колишній чоловік погано ставився до мене вагітної і синові, то він пішов жити до бабусі на час поки все не устаканиться. Чи не заспокоїлася. Я подала на розлучення.
Зараз почалися конфлікти на тлі дітей. Я вимагаю проживання дітей зі мною, а свекор постійно закликає сина до себе під будь-якими приводами та звідти його забрати складно. Постійно придумуються відмазки. Дочка живе зі мною. перш їхньому батькові не було особливої справи до дітей, але коли я заявила, що хочу поїхати на ПМП в Болгарію, то почалися проблеми. Папаша постійно тягає дітей до колишньої коханки. Я ж категорично проти так як вважаю, що жінка влізли в сім'ю з 2-ма маленькими дітьми низьких моральних якостей.
Почав їх водити постійно гуляти і в кіно. Мені не говорить ні коли привезе назад, ні куди їде з ними. Останньою краплею стало те що він забрав сина в поліклініку на прийом (у нього температура піднімається під 39), потім відвів у такому стані в общепит і повернув не мені а бабусі! Виявилося, що у сина кір і його ніхто повертати додому не збирається.

Ситуація така, що працюю я не офіційно, але можу зараз оформити відразу ПП.
Через проблеми з субсидією у мами я змушена була виписатися з квартири, а дітей прописати за місцем прописки їх батька.
У мене немає особистого житла, але я одна у батьків і є заповіт на мене. У колишнього чоловіка так само немає. Але є машина, він оформлений як ПП і працівник.

колишній чоловік ніколи не утримував сім'ю і за 2 роки, що ми живе окремо грошей не давав. Платив за садок і іноді комуналку (по ній зараз борг)
Що мені робити і як бути? Що робити насамперед? У рішенні суду мови про дітей не йшла. Просто розвели. На аліменти не подавала.

- 1. Перш за все не плутати жіночий форум з юридичним.
2. Зрозуміти, що дітям потрібна не тільки мати, а й батько. І не

перешкоджати їхньому спілкуванню.
Якщо "на аліменти не подавала", то подайте. Суд (і реальний адвокат) в допомогу.

- Це ви до того, що я написала запитання щодо особистого досвіду дівчаток з жіночого форуму?
Я ніколи не перешкоджала спілкуванню дітей з батьком. НІКОЛИ. Навпаки за 2 роки, що ми живе окремо дзвонила і нагадувала, що б він приділив їм час.
Зараз же питання стоїть інакше.
Він просто забрав дитину з температурою 39 і відвіз до бабусі. Мене це не влаштовує. Він відмовився випускати дітей на море в Болгарію. Аргументуючи тим, що тут буде з ними спілкуватися і давати враження. Син поставився скептично так як знає вже скільки зазвичай їх батько часу приділяє дітям. Папаша вирішив що синові буде краще в червні тиждень провести в Одесі на езотеричному фестивалі !!!!!! ніж все літо в Болгарії на пляжі.
Тому я і питаю про те, що мені робити? Мене не влаштовує, то що колишній чоловік б'є ситуацію і наші плани, а син боїться йому відмовляти так як той одразу починає все перекручувати і тиснути на дитину.

Дякуємо. Просто хочу зрозуміти, що мені необхідно робити крім суду. З цим зрозуміло. Якраз на тижні Ідуку юристу. Може якісь документи зібрати ще. На щось звернути увагу.
Чи можуть діти проходити в такому віці психологічну експертизу? (4 і 9 років).
Колишній чоловік почав займатися якимись практиками духовними. Розстановками. Після чого і став агресивний. Навіть був прецедент, що ляльку дочки яку вона в 2 роки пхали йому в руки для гри в люті шпурнув об підлогу так, що вона розлетілася на шматки.
Його рідна сестра займається рунной магією ... їздить постійно в Мінськ до свого майстра. Я їх просто починаю вже бояться. незрозуміло, що вони чудять і як бути.
Прочитано 738 раз

Вход на сайт

Задайте вопрос юристу

Нажмите на изображение, чтобы его изменить

Задайте вопрос прямо сейчас и получите быстрый ответ.

Срочная юридическая консультация, экспресс-анализ дела - 300 - 900 грн.

Viber 096-545-40-33

Telegram 096-545-40-33

[email protected]

simpleForm2
×