Вход/Регистрация

Юридические услуги. Представительство ваших интересов

Viber 096-545-40-33
Telegram 096-545-40-33, [email protected]

Юрист Онлайн
Правомерный обход закона

Представительство интересов в Киеве. Аналитика и решение сложных задач Помощь молодым адвокатам. Дипломные и диссертации по праву для студентов юридических факультетов
Гражданские, хозяйственные, административные (КАС, КУпАП), криминальные дела
Возвращение депозитов, кредитные споры, суды со страховыми организациями и банками
Диссертации, дипломные, магистерские, курсовые студентам-юристам
Помощь начинающим адвокатам

%PM, %01 %820 %2019 %18:%Фев

Заява щодо участі у засіданні комісії ІКЦ ДТЕК Київські електромережі

Оцените материал
(1 Голосовать)

Рішення суду на виконання якого мене запрошено взяти участь в засіданні Комісії ІКЦ на даний момент не набрало законної сили, так як оскаржується мною до апеляційного суду, зокрема з тих підстав, що я просив зобов’язати розглянути моє звернення не просто ПрАТ «ДТЕК «Київські електромережі», а саме керівництво ПрАТ «ДТЕК «Київські електромережі»;


Приватне акціонерне товариство

«ДТЕК Київські електромережі»

Ідентифікаційний код 41946011

вул. Мельникова, 31, м. Київ

04050

e-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Кізіма Ігор Віталійович

02090, м. Київ, вул. Празька, 3

096-545-40-33

0965454033Аukr.net

 

 

ЗАЯВА

щодо участі у засіданні Комісії ІКЦ на виконання рішення суду від 28.11.18 року (справа № 755/11267/18) на запрошення від 17.01.2019 року за № 1/3/012/К-37222

 

1. Рішення суду на виконання якого мене запрошено взяти участь в засіданні Комісії ІКЦ на даний момент не набрало законної сили, так як оскаржується мною до апеляційного суду, зокрема з тих підстав, що я просив зобов’язати розглянути моє звернення не просто ПрАТ «ДТЕК «Київські електромережі», а саме керівництво ПрАТ «ДТЕК «Київські електромережі»;

Тому не може йти на даний час мова про виконання рішення суду. Адже воно не набрало законної сили, оскільки оскаржується мною до апеляційної інстанції.

2. Всі питання підняті питання мною у зверненні від 02.07.2018 року не можуть бути розглянуті комісією ІКЦ, так як питання щодо протиправної приватизації, питання використання «Київенерго» майна громади, якого я є співвласником як член територіальної громади Києва  та інші підняті у зверненні не входять до кола повноважень ІКЦ. Саме тому я й вимагаю, щоби моє звернення було розглянуто саме керівництвом ПрАТ (правлінням, дирекцією, тобто виконавчим органом).

3. Вважаю, що комісія ІКЦ повноважна вирішити лише питання щодо припинення тероризування гр. В.П., відключенням електроенергії через спожиту саме мною електричною енергією.

Звертаю Вашу увагу, що у відповіді від 07.03.2018 року за № 42КД/012/К-9075, що підписала начальник ІКЦ Т.С. Горецька вказано, що: «… до особового рахунка № 10417020614 за адресою: вул. Празька, 3 внесено інформацію стосовно не відключення зазначеного помешкання від електропостачання». Натомість, після цієї відповіді,  численними повідомленнями та відповідями-відписками за підписом, зокрема, заступника начальника ІКЦ Н.А. Хоменко (а також фахівцями Великов  М.В., Клименко О.А. та іншими) продовжувалося вимагання сплати суми коштів з ..іншого співвласника...В.П., та висловлювалися на його ім’я погрози відключити електроенергію.

Ці суперечливі відповіді вже виявляють ознаки неналежного і тривалого не вирішення питання по суті чим мені завдано моральної шкоди і це питання ще розглядається судом (зокрема, апеляційною інстанцією у справі № 755/11267/18).

4. Ви достеменно обізнані щодо ситуації, яка склалася у нас. Що в квартири № ..по вул. Празькій, 3 у м. Києві два співвласника. Ви достеменно обізнані (у вас є безліч документів) підписаних мною особисто та співвласником, що електроенергію, за яку ви вимагаєте гроші у В.П., спожив я. Однак, Ви продовжуєте в протиправний спосіб тероризувати В.П., відключенням електроенергії, тоді як правомірно у даному випадку звернутися до суду з відповідним позовом до мене і стягувати за несплачену використану мною електроенергію саме з мене.

5. Тероризуючи В.П., і погрожуючи йому, що ви відключите його від електроенергії вами вчиняється злочин, про що я й попереджав вас у зверненні від 02.07.2018 року. Адже ви провокуєте між нами скандали і бійки або інше протиправне вирішення конфлікту. Тоді як достеменно обізнані, що претензії належить пред’являти до мене – до того хто спожив ті об’єми електроенергії, оплату за які ви вимагаєте у В.П.

Отже, повторно офіційно повідомляю Вас, що в разі не вирішення цього питання на засідання 30.01.2019 року я вимушений буду звернутися із заявою про злочин – адже ви провокуєте злочин проти здоров’я і життя, тобто є підбурювачем В.П., на вчинення протиправних діянь щодо мене.

Адже як я й вказував у зверненні від 02.07.2019 року «… Я дійсно побоююся за своє життя і здоров’я…» і в мене є підстави такого побоювання, бо один раз до кримінального провадження за ст. 129 КК України (погроза життю) між нами вже доходило.

Вказаними протиправними діяннями, ви порушуєте права В.П., який сумлінно сплачує за спожиту ним електроенергію. Також, не звертаючись з відповідним позовом саме до мене, ви порушуєте моє право на справедливий судовий захист. Адже я маю право в суді захиститися від ваших претензій щодо спожитої мною електричної енергії.

 

                              30.01.2019                                                       Кізіма Ігор Віталійович

Вход на сайт

Задайте вопрос юристу

Нажмите на изображение, чтобы его изменить

Задайте вопрос прямо сейчас и получите быстрый ответ.

Срочная юридическая консультация, экспресс-анализ дела - 300 - 900 грн.

Viber 096-545-40-33

Telegram 096-545-40-33

[email protected]

simpleForm2
×