Вход/Регистрация

Юридические услуги. Представительство ваших интересов

Viber 096-545-40-33
Telegram 096-545-40-33, [email protected]


%PM, %09 %547 %2016 %12:%Янв

Як не платити за банківськими кредитами вигадали росіяни

Оцените материал
(7 голосов)
«Першими з подібною ініціативою виступили жителі Нюрбинского району Якутії. Відразу кілька людей поставили в незручне становище співробітників регіонального управління ФСБ, відправивши їм листи з грамотними роз'ясненнями, чому вони відмовляються платити по кредиту. Така інформація з посиланням на СМИ2 швидко поширюється блогерами. Зміст заяв приблизно наступне:

«Я, такий-то такий-то, взяв у банку кредит, але тоді я не знав, що засновники у банку іноземні компанії, головні офіси яких знаходяться в країнах-учасницях НАТО.

Я не проти того, щоб погасити кредит, але не можу, оскільки дані діяння підпадають під статтю 275 КК РФ, а саме надання фінансової допомоги іноземній державі, міжнародній або іноземній організації або їх представникам у діяльності, спрямованій проти безпеки Російської Федерації.

Далі йде примітка, що за законом особи, які вчинили злочини, передбачені цією статтею, звільняються від кримінальної відповідальності, якщо вони сповістили про це органи влади. Все це розписано на чотири сторінки, з докладним обгрунтуванням. Зараз в ФСБ думають, що робити з цими заявами.



Як наголошується, складені листи дуже грамотно. Більше того, виходить, що заявники формально праві.

З іншого боку, якщо створити прецедент, може вибухнути великий скандал. На ухвалення рішення у контррозвідників десять днів.

«Якщо враховувати, що засновники мережевих компаній зареєстровані на Кіпрі, Кайманових островах і т.д. (але тільки не в Росії) скоро зможемо і за комуналку не платити.

Годі ворогам допомагати в такому дусі коментують у соціальних мережах дану новину, яка, схоже, знайшла загальне схвалення у схвалення у жителів країни».

Джерело http://gigamir.net/agenda/internet/pub2335847

Вход на сайт

Задайте вопрос юристу

Нажмите на изображение, чтобы его изменить

Задайте вопрос прямо сейчас и получите быстрый ответ.

Срочная юридическая консультация, экспресс-анализ дела - 300 - 900 грн.

Viber 096-545-40-33

Telegram 096-545-40-33

[email protected]

simpleForm2
×