Вход/Регистрация

Юридические услуги. Представительство ваших интересов

Viber 096-545-40-33
Telegram 096-545-40-33, [email protected]


%AM, %22 %246 %2017 %04:%Окт

Адвокат. Обман з офісом. Офіс у приміщенні суду

Оцените материал
(1 Голосовать)
Натрапив на одному сайті на цікаве визначення (так би мовити лакмусовий папірець) супер профі адвоката.

Ось воно: "Професійного юриста-адвоката виділяють такі ознаки, як офісне приміщення, чітка юридична адреса, телефонний номер, до якого завжди можна додзвонитися. Так само потрібно придивитися до самого адвокату: повинні зародитися підозри, якщо «професіонал» буде неохайно одягнений або мати найдешевше в будівлі офісне приміщення. При розмові з клієнтом хороший фахівець не буде хвалитися своїми зв'язками або розмовляти на сторонні теми, а відразу попросить скласти письмову заяву"
Це досить неправдиве і дивне визначення, яким якраз і користуються шахраї-адвокати, адвокати-листоноші або адвокати з посередніми профісіональними знаннями і вміннями.

Наприклад, саме шахрай або нездара-адвокат щоби напустити пару в очі людям, яких приманює видимість і успіх, винаймають дорогий офіс у дорогому місці, одягають найдорожчий одяг, мають красивий юридичний адрес, як-то Печерськ у Києві.

Правда таких адвокатів через 2-3 місяці, після того як вони зберуть грошики у довірливих клієнтів в цьому офісі вже не буде.

Ще більший парадокс коли на одних дверях написано " суд. районний.." , а на інших "адвокати". Так от ці адвокати точно не адвокати, і біля суду з однією метою: лохам легше впарити, що в них в суді все схвачено. Такі як правило нікуди не зникають, як обберуть клієнтів як липку. При цьому вони садять клієнтів у тюрму (якщо це кримнал) за їх же гроші. Тобто, роблять видимість того, що гроші, що взяті у клієнта передавалися судді. В разі неудачі - суддя винен.

ПРИЄДНУЙТЕСЬ до нашої спільноти в Фейсбук "АНТИАДВОКАТ" https://www.facebook.com/antiadvokatUA/

Вход на сайт

Задайте вопрос юристу

Нажмите на изображение, чтобы его изменить

Задайте вопрос прямо сейчас и получите быстрый ответ.

Срочная юридическая консультация, экспресс-анализ дела - 300 - 900 грн.

Viber 096-545-40-33

Telegram 096-545-40-33

[email protected]

simpleForm2
×