Вход/Регистрация

Юридические услуги. Представительство ваших интересов

Viber 096-545-40-33
Telegram 096-545-40-33, [email protected]


%PM, %30 %735 %2018 %16:%Янв

Не платимо комуналку і виставляємо державі борг

Оцените материал
(3 голосов)
Нижче наводжу для вас приклад того, яким чином пропонується вам розпочати свій шлях по відновленню справедливості та поверненню всього того що вкрали у вас олігархи за мовчазної згоди, а то й потурання та сприяння держави Україна в особі її корумпованих олігархами органів
я, магістр права, юрист Ігор Кізіма, щоби отримати інформацію, якою планую поділитися з вами витратив чимало часу, нервів і сил.
основні напрямки нашого руху не лише пропрацьовані грунтовно на теоретичному рівні, а й отримали вже успішну апробацію. Хто приєднається до нас, на протязі року спільної роботи не лише розпочне діяти у заданому напрямку, а й зможе на подальше без юридичної допомоги відстоювати свої права, оскільки я не пропоную вам рибку - я пропоную вам вудку і вміння нею самому ловити рибку.

Не платити за комуналку правильно! Не платити податки правильно! Якщо ти поважаєш себе - тобі з нами по дорозі. Приєднуйся до нас (ГО "Суспільний договір") і ми разом порахуємося з державою за зниклі ваучери, за не одержані земельні ділянки, за згублені накопичення за часів СРСР і багато іншого.

Для цього (тільки лише один хід з безлічі напрацьованих і підтверджених практикою) подача податкової декларації із зазначенням боргу громадянина перед державою з якого віднімати (проводити взаємозалік) того, що вимагає держава з вас. Протягом річної програми ви детально дізнаєтеся як бути гідним громадянином, а не пригнобленими олігархами тєрпілами і лохами (якби грубо це не звучало, однак це так).
Ми маємо в цьому напрямку позитивні, підтверджені на практиці, результати.

Бажаючи приєднатися звертайтеся через "Отправить сообщение" на сторінку НЕ ПЛАТИ ЗА КОМУНАЛКУ ПРАВИЛЬНО https://www.facebook.com/neplatitkommunalku/



Последнее изменение %PM, %01 %986 %2018 %22:%Фев

Вход на сайт

Задайте вопрос юристу

Нажмите на изображение, чтобы его изменить

Задайте вопрос прямо сейчас и получите быстрый ответ.

Срочная юридическая консультация, экспресс-анализ дела - 300 - 900 грн.

Viber 096-545-40-33

Telegram 096-545-40-33

[email protected]

simpleForm2
×