Вход/Регистрация

Юридические услуги. Представительство ваших интересов

Viber 096-545-40-33
Telegram 096-545-40-33, [email protected]


%PM, %31 %735 %2017 %16:%Май

Скарга на ухилення від сплати податків до ДПІ у Подільському районі ГУ ДФС у м. Києві

Оцените материал
(2 голосов)
Дана скарга подана в сукупності с іншими процесуальними кроками, спрямованими на комплесний, системний захист прав споживача.
Тут я, як і завжди керуюся своїм посібником "Юридичні технології та нестандартне використання поцесуальних інститутів" Ігор Кізіма, к. 2009 рік.

Адже процесуальні диверсії, комплексний та системний підхід до правозахисної роботи дозволяє навіть у нашій корумпованій державі на належному рівні вести правозахисну роботу.
Кому потрібна юридична допомога саме за такими канонами - Тел.: (063) 539-42-13, (096) 545-40-33, (095) 573-20-30 Ігор Кізіма, магістр права, юрист до ваших послуг.

Скарга

на суб’єкта господарської діяльності, що надає послуги з побутового прокату відео-фототехніки за адресою: м. Київ, вул. Кирилівська, 13д

 

Я маю обґрунтовані підозри стверджувати, що суб’єкт господарської діяльності, що надає послуги з побутового прокату відео-фототехніки за адресою: м. Київ, вул. Кирилівська, 13д ухиляється від сплати податків.

25 травня 2017 року я звернувся до підприємця з питань прокату фото-відеотехніки  за допомогою його сайту https://rental.com.ua/.

26 травня 2017 року, я відвідав їх пункт прокату (м. Київ, вул. Кирилівська, 13д). В укладанні договору мені було відмовлено і я попросив надати мені книгу скарг та пропозицій. В чому мені було відмовлено. Тоді я попросив показати мені куточок споживача, так як хотів отримати інформацію про суб’єкта господарювання, який надає відповідні послуги прокату. В цьому мені теж було відмовлено. З метою припинити правопорушення і негайно відновити свої права, я викликав поліцію по телефону «102» об 14.20.

Наряд поліції не зміг сприяти мені у отриманні інформації про особу, яка надає послуги прокату за зазначеною вище адресою. Куточку споживача в приміщенні пункту прокату не було, чому свідками став також наряд поліції.

З усього вказаного вище, я впевнений, що дана підприємницька діяльність невідомої мені особи взагалі здійснюється нелегально, зокрема з ухиленням від сплати податків.

Аякже? Замовлення отримує через інтернет-сайт, а пункт прокату знаходиться глибоко у дворах.

Враховуючи вказане та керуючись ЗУ «Про захист прав споживачів», ЗУ «Про звернення громадян»

ПРОШУ:

 

- з’ясувати хто є суб’єктом господарювання, що надає послуги побутового прокату фото-відеотехніки за адресою: м. Київ, вул. Кирилівська (Фрунзе) 13д; сайт https://rental.com.ua/;

 

- з’ясувати чи не працює цей суб’єкт на фіктивних (не своїх) документах;

 

- притягнути до відповідальності суб’єкта господарювання за ухилення від сплати податків.

 

 

 

31.05.2017                                                                                          Кізіма І.В.

Вход на сайт

Задайте вопрос юристу

Нажмите на изображение, чтобы его изменить

Задайте вопрос прямо сейчас и получите быстрый ответ.

Срочная юридическая консультация, экспресс-анализ дела - 300 - 900 грн.

Viber 096-545-40-33

Telegram 096-545-40-33

[email protected]

simpleForm2
×