Вход/Регистрация

Юридические услуги. Представительство ваших интересов

Viber 096-545-40-33
Telegram 096-545-40-33, [email protected]


%PM, %01 %961 %2019 %22:%Авг

Заява про відвід судді. Новий ЦПК. Зразок 2019

Оцените материал
(1 Голосовать)
апеляційним судом було встановлена некомпетентність судді при визначенні підсудності моєї позовної заяви, що спричинило мені багато незручностей пов’язаних з необхідністю апеляційного оскарження некомпетентних дій судді, а тому заявляю відвід судді

 

Дніпровський районний суд м. Києва

02105, м. Київ, вул. Сергієнка, 3

Суддя  Яровенко Н. О.

Справа № 755/9373/19

 

Позивач:

Кізіма Ігор Віталійович

Ідентифікаційний номер 2111118111911

02090, м. Київ, вул. Празька, 3

                                                                                   Viber 095-573-20-30

Telegram 096-545-40-33

e-mail: 0965454033..А..ukr.net 

 

третя особа                                                                                                інших засобів зв’язку і даних невідомо

 

 

Відповідач:

Товариство з обмеженою відповідальністю «Київські енергетичні послуги»

Ідентифікаційний код 41916045

вул. Іллєнка Юрія (Мельникова), 31

м. Київ

04050

e-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

інших засобів зв’язку і даних невідомо

 

 

ЗАЯВА

про відвід судді

 

Ухвалу про відкриття провадження у справі я не отримував.

Отримав лише смс-повідомлення, що судове засідання відбудеться завтра.

Прошу вважати процесуальний строк на подачу цієї заяви не пізніше першого судового засідання.

 

Я, Позивач по справі, заявляю відвід судді, оскільки в мене обґрунтовані сумніви у тому, що вона належним чином і у повному обсязі, з врахуванням всіх обставин справи розгляне дану справу.

1. Маю сумнів у компетентності судді і бажанні розглядати справедливо мою справу, оскільки суддя щоразу намагається відшукати обставини, щоби розгляд справи проводити по швидке і не дуже вникати в обставини справи.

Так для прикладу сталося з розглядом моєї позовної заяви, "30" липня 2018 р. суддя Дніпровського районного суду м. Києва Яровенко Н.О., розглянувши позовну заяву Кізіма І.В.,  до Приватного акціонерного товариства «ДТЕК Київські електромережі» про захист прав споживачів, ухвалила матеріали цивільної справи № 755/11267/18 за позовом Кізіма І.В., до Приватного акціонерного товариства «ДТЕК Київські електромережі» про захист прав споживачів направити до Шевченківського районного суду м. Києва (03680, м. Київ, вул. Дегтярівська, 31-А) за підсудністю.

Дана ухвала була визнана апеляційною інстанцією неправомірною та скасована, і подальший розгляд справи проводила суддя того ж таки Дніпровського районного суду м. Києва Виниченко Л.М.

Тобто, апеляційним судом було встановлена некомпетентність судді при визначенні підсудності моєї позовної заяви, що спричинило мені багато незручностей пов’язаних з необхідністю апеляційного оскарження некомпетентних дій судді.

Тобто, я маю всі обґрунтовані підстави, доведені апеляційним судом, вважати і побоюватися некомпетентності судді і при розгляді цієї справи.

2. Я до останнього очікував відзив на позов від відповідача. До цього часу я не отримав відзив на позовну заяву від відповідача. Припускаю, що оскільки мені ухвала про відкриття провадження не надходила, то така ж ухвала не надходила і відповідачеві, а це значить, що у суді завтра відповідача, його представника не буде.

Це порушує, разом з відсутністю відзиву на позов, моє право на змагальність процесу. І це вірогідно через те, що відповідач не отримував ухвалу про відкриття провадження у справі та відомостей про завтрашнє судове засідання.

Згідно ст. 36 ЦПК України суддя не може розглядати справу і підлягає відводу (самовідводу), якщо, зокрема, 5) є інші обставини, що викликають сумнів в неупередженості або об’єктивності судді.

У мене є саме ці інші підстави, вказані вище.

Враховуючи вказане та керуючись ст. 36 ЦПК України заявляю судді відвід, а розгляд заяви про відвід прошу провести без моєї участі.

 

Також я прошу суд подальший розгляд справи провести з обов’язковим повідомленням мене про час та місце розгляду справи, оскільки я хочу подати суду оригінали платіжних документів, що посвідчують сплату мною 1350 грн. в рахунок оплати за електроенергію на кримінальну вимогу відповідача.

 

 

 

З повагою,

 

                              10.07.2019                                             Кізіма Ігор Віталійович

 

                                                                                              

 

 

Вход на сайт

Задайте вопрос юристу

Нажмите на изображение, чтобы его изменить

Задайте вопрос прямо сейчас и получите быстрый ответ.

Срочная юридическая консультация, экспресс-анализ дела - 300 - 900 грн.

Viber 096-545-40-33

Telegram 096-545-40-33

[email protected]

simpleForm2
×