Вход/Регистрация

Юридические услуги. Представительство ваших интересов

Viber 096-545-40-33
Telegram 096-545-40-33, [email protected]


%AM, %28 %480 %2021 %10:%Фев

Претензія на стадії досудового вирішення спору та кримінальної справи

Оцените материал
(1 Голосовать)
29.01.2020 року Блажеєв Віталій Юрійович звертався до СБУ, а саме на імя генерала  СБУ Баканова із заявою про злочин (кілька окремих епізодів) щодо шпіонажу, харасменту з використанням заборонених технологій впливу на людську свідомість і т.п., зокрема й за допомогою ультразвуку. До протиправних діянь причетна Юлія Тимошенко та очолювана нею партія. Доставленний нотіс на фейсбук аккаунт Юлії Тимошенко, та на емейл партії Тимошенко ( адреса партії Батьківщина ) на початку 2020 року, та в результаті кримінальним провадженням  зареєстрованим як в Печерському суді так і  в адміністративному суді міста Києва та України з 30 грудня 2020 року, і в результаті про негайний арешт Юлії Тимошенко.

Національна поліція України
вул.Академіка Богомольця, 10, м.Київ, 01601, Україна

Телефон: +380 (44) 254-93-33

Партія Юлії Тимошенко

«Батьківщина»

04080, м. Київ, вул. Турівська, 13, 1-й поверх

Від

 

Блажеєв Віталій Юрійович

04112, м. Київ, вул. Олени Теліги, 6

БЦ Форум Вест сайд, 2 поверх

Тел. +380947122818

Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

 

 

ПРЕТЕНЗІЯ

на стадії досудового вирішення спору та кримінальної справи

 

29.01.2020 року Блажеєв Віталій Юрійович звертався до СБУ, а саме на імя генерала  СБУ Баканова із заявою про злочин (кілька окремих епізодів) щодо шпіонажу, харасменту з використанням заборонених технологій впливу на людську свідомість і т.п., зокрема й за допомогою ультразвуку. До протиправних діянь причетна Юлія Тимошенко та очолювана нею партія. Доставленний нотіс на фейсбук аккаунт Юлії Тимошенко, та на емейл партії Тимошенко ( адреса партії Батьківщина ) на початку 2020 року, та в результаті кримінальним провадженням  зареєстрованим як в Печерському суді так і  в адміністративному суді міста Києва та України з 30 грудня 2020 року, і в результаті про негайний арешт Юлії Тимошенко.

В цьому звернені- претензії пропоную партії Ю.Тимошенко добровільно відшкодувати мені завданні мені збитки та шкоду у розмірі  18 мільйонів доларів або в розмірі 5000 офіційних зарплат отриманних в Канаді з 2014 по 2019 рік, що середньому 18 000 долларів  США / місяць , і являється приблизним штрафом в сумі 90 мільйонів долларів США. Які вислати на мій рахунок банку ПриватБанк або УкрСибБанк до кінця 28.02.2021р , а також обовязковою вимогою є повністю удалити всі файли або данні в партії Батьківщина набуді незаконним доступом до СБУ і повною забороню на будь яке контакування або набуті будь яким чином, на будь якому комьютері або електронному носії в партії Батьківщина, і при будь якій спробі порушення цього ноті призводить до арешту не тільки Юлії Тимошенко, в звязку з шизофренієй Юлії Тимошенко, а яко н нейтралізація елекронною зброї та психотропної зброї через ультразвук - автоматичного арешту будь кого в партії Батьківщина, або партії Тимошенко, як продовження порушенняа кримінального провадження з цілей наживи, шпіонажу , доступу до комерційною та приватної інформації  не зрозуміло ким, і цілим списком антитерористичних заходів та пошкоджень завданних під час повної нейтралізації ультразвуку від Юлії Тимошенко, кримінального провадження та нейтралізації, включаючи елекронний харасмент,  елекронний та психологічний тероризм, арешти в СБУ та звільненя та усунення І.В. Баканова від цього розслідування  як обовязкових заходів безпеки та ліквідацій в рамках цього кримінального провадження.

За моєю заявою від 29.01.2020 (Справа СБУ № 22/4 Б-711/) було почато перевірку, однак чим вона закінчилася мене так і не повідомили. Однак мені достеменно відомо, що кримінального провадження та досудового розслідування за вказаними у моїй заяві фактами СБУ за власною ініціативою так і не розпочало. А тому подаючи цю заяву про злочин, я, Блажеєв В.Ю., сам виявляю таку ініціативу.

Також, у Юлії Тимошенко та очолюваної нею партії є протиправний доступ та можливості в Інтернеті, зокрема, вона та очолювана нею злочинна группа має можливість на відстані через Інтернет проникати в чужі комп’ютери та стерати/отримувати приватну інформацію приватних користувачів. Так відбулося одного разу і зі мною, коли на моєму новому комп’ютері всі файли видалилися самостійно щойно я підключився до українського роутера, тобто зловмисника мають доступ до цінних файлів на ПК користувачів.

 

Протиправність діяннь були з’ясовані остаточно при моїй зустрічі з полковником кіберполіції по Києву і Київській області з Анатолій Ярославич, +380671211115, Кіберполіція м. Київ проспект Левановського 51, 8й поверх у 2019 році. у 2019 році. Полковник мені однозначно стверджував про те, що якщо в злочинній діяльності злочинцями використовується як знаряддя/засіб злочину ультразвук та інші технології такого типу, то цим займатися має лише СБУ і лише в межах кримінального провадження.

 

Вперше протиправні діяння було помічено у 2008 році  у випадку з інцидентом харасменту в Юбісофт Украина при відкритті стартапу і дуже дивної фотографії  у google search, коли пошуковик почав показувати фотографію Юлії Тимошенко, коли користувач Інтернету вводив моє імя і прізвище - Віталій Блажеєв. Останній раз це було помічено при випадковій зустрічі з Юлією Володимирівною Тимошенко у 2019 році.

До того ж, з особистих переговорів в Міністерстві соціальної політики на тендері по закупках  технологій централізації доступа до данних, базуясь на централизации доступа данных базуючись на ноу хау и essence cloud. Заступник міністра жалілася на те, що в неї часто саме в кабінеті болить голова. Що свідчить, що прибічники Юлії Тимошенко за змовою з іншими не встановленими особами використовують заборонені технології впливу на людську свідомість і психіку.

Протиправними діяннями мені завдано матеріальної та моральної шкоди, яку я обґрунтую у цивільному позові в кримінальному провадженні. Попередньо я оцінюю розмір матеріальної шкоди у 20 000 000 доларів США по курсу до української гривні.

 

При зустрічі з представником СБУ, я передав детальні матеріали та докази використання проти мене Юлією Тимошенко та її партією ультразвуку. Всі ці матеріали знаходяться в справі СБУ № 22/4 Б-711/67.

Також я маю надати необхідні пояснення як потерпілий та цивільний позивач, однак оскільки документи, що стосуються справи, містять комерційну таємницю, то надати їх для матеріалів кримінального провадження я зможу особисто під час допиту безпосередньо слідчому СБУ і не можу надсилати їх поштою.

 

Від Національної поліції України вимагаю негайно відкрити кримінальне провадження, провести необхідні слідчі дії, в тому числі й арешти. Про вчинене невідкладно повідомити мені на адресу  Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.., телефон +380947122818.

Враховуючи викладене, керуючись Конституцією України, КК України, КПК України:

 

-  партії Ю.Тимошенко пропоную добровільно відшкодувати мені завданні мені збитки та шкоду у розмірі 18 мільйнів долларів США . Які вислати на мій рахунок  банку ПриватБанк або  УкрСибБанк .

- від Національної поліції України вимагаю негайно відкрити кримінальне провадження, провести необхідні слідчі дії, в тому числі й арешти. Про вчинене невідкладно повідомити мені на адресу Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.., телефон +380947122818 .

 

25.02.2021 р.                                                  Блажеєв Віталій Юрійович

 

                                                                       

Вход на сайт

Задайте вопрос юристу

Нажмите на изображение, чтобы его изменить

Задайте вопрос прямо сейчас и получите быстрый ответ.

Срочная юридическая консультация, экспресс-анализ дела - 300 - 900 грн.

Viber 096-545-40-33

Telegram 096-545-40-33

[email protected]

simpleForm2
×