Вход/Регистрация

Юридические услуги. Представительство ваших интересов

Viber 096-545-40-33
Telegram 096-545-40-33, [email protected]

Юрист Онлайн
Правомерный обход закона

Представительство интересов в Киеве. Аналитика и решение сложных задач Помощь молодым адвокатам. Дипломные и диссертации по праву для студентов юридических факультетов
Гражданские, хозяйственные, административные (КАС, КУпАП), криминальные дела
Возвращение депозитов, кредитные споры, суды со страховыми организациями и банками
Диссертации, дипломные, магистерские, курсовые студентам-юристам
Помощь начинающим адвокатам

%PM, %19 %567 %2017 %12:%Июнь

Будинок без документів. Юридична легалізація

Оцените материал
(1 Голосовать)
За матеріалами форумів. Тут відписалися юристи-позитивісти для яких право це просто букви, які тлумачать кожен, як йому вздумається. Право - це перш за все справедливість. Тому спосіб повернути принаймні сплачені ідові за будинок гроші зі спадкоємців у запитувача консультації є. Проте докажи це йолопам на форумах.
Добрий день, не буду створювати нову тему, тому що питання той же: ув.юрісти, підкажіть, "куплений" будинок в селі без документів: пішли в сільраді, при голові сільради віддали гроші і отримали розписку від продавця, що він продає будинок і претензій в майбутньому на будинок не матиме і помер. Тепер діти продавця можуть нас виселити в будь-який момент або ця розписка має якусь вагу? І як зробити так, щоб все правильно оформити?

Будинок без документів. Юридична легалізація

Якщо "куплена" вами будова - неможливо оформлений самобуд, то, можливо, воно у вас і залишиться.
Ви можете спробувати "узаконити" цей самобуд від свого імені.

Будинок без документів. Юридична легалізація

Якщо ж померлий мав на цей будинок документи, що підтверджують право власності, то ви користуєтеся будинком незаконно.

Спадкоємці можуть вас виселити через суд, хоча ви можете спробувати зажадати у них відшкодування ваших витрат.
не плутайте написане "ви можете спробувати зажадати" і бажане "можна буде забрати".

ваша розписка може бути хоч якимось аргументом у суді і не більше.

Будинок без документів. Юридична легалізація

Шановна Елегія ... Це Ви по "Концепції ..." вельмишановного товаришеві даєте привід знову на форумі з'явитися?

Я чому питаю? Якщо не по "Концепції ...", а юридично, то - не варто. Які б, де б і кого б "документи" ні існували - ніякого "вдома" товариш юридично не купував ( "самобуду" - в туди ж). І це єдине, що можна юридично сказати в режимі форуму. Ніякі "обговорення" на форумі подальших пригод товариша нічого не змінять. Хіба що, "а поговорити". Не думаю, що юристам на форумі буде цікаво придумувати способи, як за законом викрутитися з ситуації, в яку хтось добровільно вліз без всяких законів і юристів.

Будинок без документів. Юридична легалізація


Таки да, "по Концепції". Ви, як завжди, прозорливі. У добрій половині запитів на форумі юристам, дійсно, нічого робити. Але теми не повинні залишатися без уваги. На всю цю половину запитів відповідаю користуючись лише логікою і здоровим глуздом. Ну, і, зрозуміло, не без допомоги елементарного розуму і Гугла. При поголовної абсолютної юридичної неграмотності, щедро присмаченою внутрішніми установками на "віват, Халява!" і "авось вигорить", анекдотичних ситуацій греблю гати. Коли читаєш і не знаєш, плакати чи сміятися. Як не автомобілі "купують", так будинки. І щиро дивуються, чому те, що їм так зручно і вигідно, вперті юристи вважають незаконним і не хочуть вирулювати в їх інтересах.

Будинок без документів. Юридична легалізація

Заочна консультація без розгляду документів, це за визначенням - "а поговорити". Особливо, коли стражденний хоче тільки одного - підігнати юридичну базу під його "хотілки" або "дурні вчинки" і, відповідно, спотвореним чином і вкрай вибірково, в потрібному йому ключі подає інформацію.

Так і тут. Що можуть порадити юристи, якщо - спочатку "віддали гроші", а тепер "дізнаюся про документи". Тільки те, що в будь-якій справі можна спробувати посперечатися. На те й існують адвокати і суди. А якщо ще й "голова сільради" невчасно преставився (довгих років йому!), Тоді що робити? Яке питання, така відповідь.
Нда-а ... "Все це було б так смішно, коли б не було так сумно ..." Слава Богу, є прекрасне пояснення / виправдання: # довеліпростойнарод.

А "голову сільради" можете спокійно виключати з осіб здатних вплинути на цивільно-правову класифікацію "угоди". І на цьому світі, і - сто років йому життя і здоров'я - "на тому". Якщо "голова" і має юридичну роль, то тільки в кримінальному провадженні. А через злий намір або по простоті народної - це вже бантики.

Що ж стосується решти, то кількість "наївних" на юридичному форумі визначається аж ніяк не "життям". Воно визначається рівнем і целеположеніем управлющіх форумом. Не варто шукати винного дядька, шановна Елегія, з такою відвертою "наївністю" від "простого народу". Можете мене "карати", але мені (та й Вам) є, що і з чим порівнювати. "Рукописи (тут -" архіви ") не горять". Хоча в Інтернеті це - як два пальці об асфальт. Але "колишня слава", по-перше, «не поновлюваний ресурс", і, по-друге, ще до повного виснаження перетворюється з активу в докір. Це, типу, в модному ключі, продемонстрованому "на найвищому рівні" ... і від того ж автора:
Загалом ... "Ржунімагу"

Будинок без документів. Юридична легалізація


Господа !!! Прадона !!! Заглянув на ваш світський раут буквально випадково - без смокінга і метелики (типу в хімчистку здав). А слабо, читаючи ваші речитативи (не дай бог ніякої критики дій супермодератора), відповісти топикстартер всього п'ятьма короткими реченнями ... 1. З будинком він "потрапив" конкретно 2. Розписка про одержання грошей не гарант їх повернення навіть через суд 3. Продаж будинку має на увазі - документи на будинок, договір купівлі продажу- гроші. І ніяк інакше. 4 Гіпотетичні родичі, при наявності документів на будинок у них надалі з топикстартер "морських вузлів нав'яжуть, якщо захочуть. 5. топикстартер потім навіть і без ексцесів нічого зробити не зможе (продати-подарувати-передати у спадок). Документів немає. А відновити їх може тільки офіційний власник (якщо вони були взагалі). З дядьками навіть прналічіі розписок ніхто говорити не буде.
....
Легалізувати самобуд, будинки без документів.

Ігор Кізіма, юрист, магістр права Юридична допомога Тел.: (063) 539-42-13, (096) 545-40-33, (095) 573-20-30

Вход на сайт

Задайте вопрос юристу

Нажмите на изображение, чтобы его изменить

Задайте вопрос прямо сейчас и получите быстрый ответ.

Срочная юридическая консультация, экспресс-анализ дела - 300 - 900 грн.

Viber 096-545-40-33

Telegram 096-545-40-33

[email protected]

simpleForm2
×