Вход/Регистрация

Юридические услуги. Представительство ваших интересов

Viber 096-545-40-33
Telegram 096-545-40-33, [email protected]


%PM, %27 %785 %2015 %17:%Апр

Експертна рада Києва з питань ЖКГ (Омельченко, Кучеренко, Карасев) - далі фейсбуку справа не піде

Оцените материал
(3 голосов)
На сьогоднішнє засідання (установче) Експертної ради з питань ЖКГ мене запросили через интернет. На пошту до прийшов відповідний лист.

Через фейсбук зв"язався з Іваном Карасев, який підтвердив інформацію та сказав, що всі бажаючі можуть приходити і що по нашому питанню - повернення вкрадених олігархами Київенерго, Київводоканал, Київгаз у комунальну власність - власність громади - вони можуть посприяти і це питання в них також експерти піднімають.



Проте, як виявилося, вся його порада на цей рахунок, та порада Голови Омельченка і заступника - Кучеренка - звелась до того, що нашу пропозицію вони розмістять у фесбуці на власній сторінці і ті хто захоче - ознайомиться і поставить підпис.
Ну як вам таке? На що я відповів, що я й без них вже розмістив дану пропозицію у всіх соцмережах.

Ця ситуація знаково показує, як багато зараз з"явилося псевдоборців за наші з вами - громадо - права. Тоді як насправді, вони або хочуть повернутися на хлібні місця, що колись займали або вперше туди потрапити. Оскільки підтримуючи вказану ідею, не можливо буде ні у одного олігарха випросити місце прохідне у партійнеому списку до місцевої чи Верховної Ради. Та й піаритися, про це говорячи, також неможливо на телеканалах, що тим же ж олігархам і належать.



Прийшовши до дому з засідання, я вирішив уточнити чи дійсно сприяння у цьому важливому питанні для їх самопроголошеної ради, буде лише говорільня у ФБ. І ось отримав таку відповідь від одного з молодих, голодних до ласих владних місць "активіста"



Вход на сайт

Задайте вопрос юристу

Нажмите на изображение, чтобы его изменить

Задайте вопрос прямо сейчас и получите быстрый ответ.

Срочная юридическая консультация, экспресс-анализ дела - 300 - 900 грн.

Viber 096-545-40-33

Telegram 096-545-40-33

[email protected]

simpleForm2
×