Вход/Регистрация

Юридические услуги. Представительство ваших интересов

Viber 096-545-40-33
Telegram 096-545-40-33, [email protected]


%PM, %05 %953 %2016 %21:%Июнь

Природні ресурси, чиї вони насправді?

Оцените материал
(12 голосов)

Згідно ст. 13 Конституції України, природні ресурси є власністю Українського народу. Саме вони мають забезпечувати соціальну спрямованість держави. Тобто, і безкоштовна освіта, і безкоштовна медицина мали б фінансуватися з цього джерела. Як в нас насправді, ми знаємо. Все вкрали і крадуть олігархи.
А як у інших країнах?


1. У США на Алясці кожен житель цієї північної території отримує по 1 тис. $ В місяць тільки від того, що в штаті видобувається золото!


На Алясці створений спеціальний нафтовий фонд, на рахунку якого 30 млрд. $. З цього фонду щорічно населенню штату видаються дивіденди.


2. В Арабських еміратах новонародженому дитинство забезпечене сумою в 150 тис. $ Відрахувань від продажу нафти.


3. У Кувейті кожному новонародженому держава відкриває банківський рахунок в розмірі 3 тис. $, надає громадянам безвідсотковий кредит на суму 220 тис. $ Для будівництва житла. Крім того, уряд видає щомісячну допомогу в розмірі 170 $ кожній неповнолітній дитині, і 300 $ виплачується кожній домогосподарці. Освіта в цій країні безкоштовна!


4. У Саудівській Аравії уряд перераховує 10 тис. $ На рахунок кожного новонародженого, безоплатно видає 80 тис. $ На придбання житла, 13 тис. $ - Кожному випускнику ВНЗ. Медицина і освіта в цій країні є безкоштовною за рахунок нафтових доходів!


5. У Туркменістані електроенергію, воду, газ і сіль населення отримує безкоштовно. До того ж бензин Аі-95 коштує цілих ... 16 центів за літр.


6. У Норвегії на рахунок кожного громадянина з самого його народження надходять чималі суми від продажу нафти. У країні давно законодавчо введено безкоштовну освіту, практично безкоштовна медицина, найвищий рівень соціального забезпечення з доплатами, преміями, заохоченнями за будь-що. Профіцит бюджету, враховуючи кошти нафтового фонду, тримається на рівні 10% ВВП


7. РОСІЯ САМА БАГАТА КРАЇНА В СВІТІ! Росія володіє 40% всіх природних ресурсів планети, які оцінюються за даними ЦЕМІ РАН в $ 350 трлн. або $ 2,5 млн. на кожного громадянина Росії. Вам може навіть трохи залишиться.


І НЕ ТРЕБА ГОВОРИТИ, ЩО ЦЕ "КОМУНЯКИ ПРОКЛЯТІ"


Вход на сайт

Задайте вопрос юристу

Нажмите на изображение, чтобы его изменить

Задайте вопрос прямо сейчас и получите быстрый ответ.

Срочная юридическая консультация, экспресс-анализ дела - 300 - 900 грн.

Viber 096-545-40-33

Telegram 096-545-40-33

[email protected]

simpleForm2
×