Вход/Регистрация

Юридические услуги. Представительство ваших интересов

Viber 096-545-40-33
Telegram 096-545-40-33, [email protected]


%PM, %21 %771 %2015 %17:%Май

Повернемо собі Україну

Оцените материал
(7 голосов)
План дій
Ми позиваємося до вищих органів влади (Президента, Верховної ради України, Генеральної прокуратури, Кабміну тощо) з позовами які намають на меті припинити незаконну приватизацію, відновити право Українського народу на газ, зупинити зміни до Конституції України тощо.

Повернемо собі Україну!
Яку вкрали олігархи, корупціонери, чиновники

Вся ця дільність неофіційно має назву як "операція "Антиприхватизація" (всі правові питання вирішуються через ГО "Суспільний договір").

Наші перші здобутки разом з тими, хто об"єднався задля повернення собі України - це призначення судового розгляду у справі за позовом до Президента України щодо заборони приватизації, перше засідання по якій призначено на 15.06.2015 року.

Я дякую тим громадянам, що підтримують наш рух фінансово.

1. Однак, для перемоги важливо щоби якнайбільше осіб було залучено до справи в якості третіх осіб на стороні позивача - це підтримка позову від інших громадян України. Для киян та тих, хто зможе відвідати судове засідання в Києві подати таке клопотання можна навіть перед судовим засіданням, проте д
ля іногородніх, які бажають взяти участь у судовому засіданні за допомогою відеоконференції зі свого місцевого суду - не пізніше 10 днів.

Як написати таку заяву (читайтет тут http://ut.kiev.ua/sd/deyatelnost/item/1578-instruktsiya-z-podachi-klopotannya-pro-zaluchennya-do-uchasti-u-spravi-yak-tretoyi-osobi-na-storoni-pozivacha-u-pozovi-do-prezidenta-ukrayini.html).


Кому важко читати, може подивитися і послухати тут https://www.youtube.com/watch?v=h2ZBIe_eZCc

2. Для переконання суду в негативних наслідках приватизації для Українського народу та держави потрібен експерт у відповідних економічних питаннях. Хто може порадити когось принаймні з дипломом екноміста? Також необхідний експерт, який зможе допомогти розібратися зі складовими ціни на газ для українців.

3. Вся наша діяльність вимагає й певних фінансів. Це звісно не суми потрібні на тепловізори та інше обладнання для наших військових, проте без них наш рух "операція "Антиприхватизація" не набире тієї сили, яка потрібна для досягнення мети. Про витрати з пожертвуваних коштів подається систематично звітність (переглянути можна тут http://ut.kiev.ua/biblioteka-yurista/item/1567-zvitnist-fondu-operatsiya-antiprihvatizatsiya.html).
Підтримка потрібна в якості як особистої участі так і фінансова
(картка Приватбанку 5168 7420 6520 8112)

4. План дій

1. Подача звернень та позовів до суду щодо зобов’язання Президента та Уряду зупинити нову хвилю приватизації.

2. Подача звернень та позовів щодо зобов’язання Президента та Уряду відновити право Українського народу на природний ресурс – природний газ (ст. 13 Конституції України)

3. Подача звернень позовів щодо зобов’язання Президента та Уряду, Верховної ради України повернути вкрадені за роки приватизації об’єкти великої приватизації у державну та комунальну власність.

4. Подача заяв про злочини посадових осіб з вказаних вище підстав.

Участь у всіх інстанція аж до Європейського суду з прав людини,

Судові процеси супроводжувати акціями та протестами в вигляді мирних зібрань
Збирати активних громадян для залучення до участі в справах як третіх осіб на стороні позивачів

5. Звернення до Комітету з прав людини ООН щодо захисту права Українського народу на національне багатство (ст. 1 Міжнародного пакту про громадянські та політичні права)

Цей план дій буде змінюватися та доповнюватися у відповідності до етапів виконання та нових ситуацій
Ми не зможемо виконати вказаного без підтримки Українського народу – громадян всіх національностей.

6. При наявності фінансування створювати агітаційні пункти по роз"ясненню громадянам їх прав в вище означених питаннях, надання юридичних порад. Один агітпункт вже працює.

7. Долучайтеся до нашої офіційної групи в Фейсбук https://www.facebook.com/groups/1628825767348263/ Тут ви маєте змогу отримати детальну інформацію, задати питання.

Координатор та організатор: громадська організація «Суспільний договір», контактна особа: Ігор Кізіма
Последнее изменение %AM, %02 %302 %2015 %06:%Июнь

Вход на сайт

Задайте вопрос юристу

Нажмите на изображение, чтобы его изменить

Задайте вопрос прямо сейчас и получите быстрый ответ.

Срочная юридическая консультация, экспресс-анализ дела - 300 - 900 грн.

Viber 096-545-40-33

Telegram 096-545-40-33

[email protected]

simpleForm2
×