Вход/Регистрация

Юридические услуги. Представительство ваших интересов

Viber 096-545-40-33
Telegram 096-545-40-33, [email protected]


%AM, %19 %357 %2015 %07:%Июль

Повідомлення про злочин та заява про вжиття заходів безпеки

Оцените материал
(4 голосов)

 Генеральному прокурору України

 Кізіма Ігор Віталійович

02090, м. Київ, вул. Празька, 3

 Повідомлення про злочин та заява про вжиття заходів безпеки

 

04.07.2015 року (№ 37) я подав заяву Генпрокурору про злочин Президента та інших щодо зміни Конституції України. Також, я 20.07.2015 року, подаю Генпрокурору заяву про злочин Прем’єр-міністра Яценюка та інших щодо протиправної приватизації державного майна. Згідно ст. 55 КПК я отримую статус потерпілого з моменту подання заяви про злочин. Отже, на мене поширюється ЗУ «Про забезпечення безпеки осіб, які беруть участь у кримінальному  судочинстві» (п. а) ч. 1 ст. 2).

Окрім цього, я приймаю активну участь у вчиненні дій, в рамках правового поля,

щодо перешкоджання протиправній зміні Конституції України (звернувся з позовом до Президента (справа справа № П/800/225/15 головуючий суддя ВАС України Карась О.В.);

щодо заборони подальшої приватизації державного майна (головуючий суддя ВАС України  Бившева Л.І. справа № П/800/166/15);

щодо відновлення права власності Українського народу на природний газ, що видобувається в Україні (суддя ВАС України Борисенко, потім – Нечитайло, справа № 800/179/15).

У Київраду подав з іншими місцеву ініціативу з повернення у власність громади вкрадене Київенерго, Київгаз, Київводокал тощо.

Зрозуміло, що при таких позовних та інших вимогах, враховуючи фігурантів та зацікавлених осіб з числа олігархів, мені явно загрожує небезпека. Злочинці розпочали спочатку із залякувань, проте, якщо Ви не вчините дій, спрямованих на забезпечення заходів безпеки щодо мене, цим може не обмежитися.

Те що криміналітет, якому я перейшов дорогу, зрощений з державними органами та посадами зрозуміло з того, що мене почали намагатися відправити в зону АТО через повістки з військкомату, яку надала мені прибиральниця ЖРЕО-404 17.07.2015 року ввечері.

Що цікаво, напередодні, я і мої не військовозобов’язані колеги, викликали міліцію під Верховну раду, намагаючись перешкодити Президентові та іншим у злочинній зміні Конституції.

Враховуючи вказане, я переконаний, що моє «АТО» проходить в Києві. Саме реалізуючи свої права, передбачені ст. 55 Конституцією України, Конвенцією прав людини і основоположних свобод, я протидію злочинцям у владі, яких ще не здатна виявити та покарати наша держава. До мене приєдналися й інші громадяни, і саме це становить загрозу для злочинців у владі.

До того ж, я вирішив балотуватися на міського голову м. Києва з програмою забезпечити якнайширші повноваження територіальної громади у спосіб впровадження форм безпосередньої демократії в прийнятті управлінських рішень, наближення громадянина до здійснення влади (загальні збори громадян за місцем проживання, місцеві ініціативи і їх обов’язковість для депутатів Київради тощо).

Зрозуміло, що все це призведе до того, що багато зловмисників забажають мені зла, вчинити замах на життя, психологічне та фізичне насилля. Окрім того, чи йде в Україну війна? З ким? Коли було офіційне оголошення про введення військового стану? АТО повинні займатися виключно спецслужби. Досить грати життями Українського народу! Бо під шумок АТО зловмисники розкрадають країну і тисячами знищують Український народ. Ось я й вирішив з однодумцями цьому протидіяти.

Окрім того, я вважаю, що вбивати подібних собі, таких же людей як я, особливо на догоду олігархам, які воюють між собою за вкрадене у народу національне багатство - це великий гріх. І через особисті переконання, з цієї підстави, я ніколи не буду стріляти в такого як сам. Я не належу до жодної релігії. Бо для спілкування з Богом мені не потрібен посередник. Проте, я знаю що Бог є, і він проти цього, щоби ми зничтожали один одного. Тим більше для збагачення кількох родин-кланів.

Враховуючи вказане та керуючись ЗУ ««Про забезпечення безпеки осіб, які беруть участь у кримінальному  судочинстві», ст.ст. 55, 214 КПК України, Конституцією України, Конвенцією про захист прав людини  і основоположних свобод

ПРОШУ:

-    невідкладно вжити заходів безпеки щодо мене.

-    внести в Єдиний реєстр внести відомості про кримінальне правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань щодо намагання вчинити психологічний тиск на Кізіма Ігоря Віталійовича через його проукраїнську, пронародну позицію та захист конституційних прав

 

Додаток: копія повістки без дати явки.

 

                          20.07.2015                                                                                Кізіма І.В.

Последнее изменение %AM, %19 %364 %2015 %07:%Июль

Вход на сайт

Задайте вопрос юристу

Нажмите на изображение, чтобы его изменить

Задайте вопрос прямо сейчас и получите быстрый ответ.

Срочная юридическая консультация, экспресс-анализ дела - 300 - 900 грн.

Viber 096-545-40-33

Telegram 096-545-40-33

[email protected]

simpleForm2
×