Вход/Регистрация

Юридические услуги. Представительство ваших интересов

Viber 096-545-40-33
Telegram 096-545-40-33, [email protected]


%PM, %09 %807 %2016 %18:%Янв

Заява про перевірку збереження арештованого майна у кримінальній справі щодо Роберта Флетчера

Оцените материал
(1 Голосовать)

Генеральному прокурору України

 

по кримінальній справі № 01-12124 по обвинуваченню Томаса Роберта Флетчера Третього, Солов’йова А. Б., Савловича С.В. та інших

 

 

представник потерпілого Кізіма І.В.

04116, м. Київ, вул. Коперніка, 10  

Заява

 

Прошу Вас вжити негайних заходів з метою перевірки збереження майна, яке по даній кримінальній справі було арештоване та визнане як речові докази у кримінальній справі № 01-12124 по обвинуваченню Томаса Роберта Флетчера Третього, Солов’йова А. Б., Савловича С.В. та інших, в якій мене визнано потерпілим.

Своє прохання аргументую тим, що згідно ст.ст. 29, 329 КПК України 1960 року (справа розглядається згідно положень старого КПК України), а саме при задоволенні цивільного позову  суд  до набрання вироком законної сили може постановити про вжиття заходів до забезпечення цивільного позову, якщо таких заходів не було вжито раніше.

При наявності достатніх даних про  те,  що злочином  завдана матеріальна  шкода, або понесені витрати закладом охорони здоров'я на стаціонарне лікування потерпілого від злочину,  орган дізнання, слідчий,  прокурор і суд зобов'язані вжити заходів до забезпечення цивільного позову.

З розмов потерпілих та обвинувачених я неодноразово чув твердження про те, що дещо з арештованого майна було вже продане, а дещо (наприклад, катер) використовуються за призначенням і на цьому заробляються гроші, які аж ніяк не йдуть на відшкодування завданої шкоди потерпілим та державі.

До того ж, таке арештоване майно як, для прикладу, ноутбук, вже давно спрацювали свій ресурс, оскільки весь час з 2008 року використовувалися володільцем.

Так, я чув що арештоване майно було продано третій особі за сприяння чорних нотаріусів та корумпованих слідчих.

До цієї заяви я додаю копії аркушів матеріалів по кримінальній справі № 01-12124 по обвинуваченню Томаса Роберта Флетчера Третього, Солов’йова А. Б., Савловича С.В. та інших, з яких вбачається на яке майно накладався арешт, яке майно визнавалося речовими доказами та яким особам (юридичним і фізичним) накладалася заборона на відчуження їх майна.

Враховуючи вказане та керуючись КПК 1960 року, ЗУ «Про прокуратуру»

 

ПРОШУ:

 

- негайно без зволікань організувати перевірку збереження майна (згідно додатків), яке арештоване, визнане речовими доказами та на яке накладено заборону на відчуження у криінальній справі по кримінальній справі № 01-12124 по обвинуваченню Томаса Роберта Флетчера Третього, Солов’йова А. Б., Савловича С.В. та інших;

- про результат розгляду повідомити заявника.

 

Додатки: копії аркушів з матеріалів справи, копія постанови про визнання потерпілим С.О.

 

           

             02.11.2015                                                                                     Кізіма І.В.

 

Вход на сайт

Задайте вопрос юристу

Нажмите на изображение, чтобы его изменить

Задайте вопрос прямо сейчас и получите быстрый ответ.

Срочная юридическая консультация, экспресс-анализ дела - 300 - 900 грн.

Viber 096-545-40-33

Telegram 096-545-40-33

[email protected]

simpleForm2
×