Вход/Регистрация

Юридические услуги. Представительство ваших интересов

Viber 096-545-40-33
Telegram 096-545-40-33, [email protected]


%PM, %12 %654 %2016 %14:%Янв

Заява про невідкладне реагування та вжиття заходів прокурору

Оцените материал
(1 Голосовать)
Броварському міжрайонному прокурору
Київської області


громадянин України
Василя Васильовича
02068, м. Київ,
096-545-40-33
Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Заява
про невідкладне реагування та вжиття заходів

Як стало мені відомо з вашої відповіді від 18.07.2014 року 3879 вих за особистим підписом Броварського міжрайонного прокурора Гарника, моїми партнерами по ТОВ «Вимпел «Спец-Сервіс» (і я і вони учасники) створено юридичну особу ТОВ «Гостинний двір «Столичний». Наміром створення цієї юридичної особи рейдерський захват майна ТОВ «Вимпел «Спец-Сервіс» у спосіб передачі його у власність ТОВ «Гостинний двір «Столичний». А відтак зменшити вартість майна ТОВ «Вимпел «Спец-Сервіс», що матиме наслідком зменшення вартості моєї частки у статутному капіталі цього товариства.


З Вашого ж рішення мені стало відомо, що Семиполківська сільська рада готується розглядати питання про передачу ТОВ «Гостинний двір «Столичний» в оренду земельної ділянки площею 1,0464 га для обслуговування об’єктів нерухомого майна. При цьому нерухомого майна у ТОВ «Гостинний двір «Столичний» за адресою: с. Семиполки, вул.. Миру, 17 не має і мати не може, оскільки за цією адресою розташований майновий комплекс ТОВ «Вимпел «Спец-Сервіс».

Однак, зареєстроване ТОВ «Гостинний двір «Столичний» саме за вказаною вище адресою.
Відповідно до ч. 2 ст. 38 Закону України “Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб підприємців” ,ст. 228 ЦК правочин вважається таким, що порушує публічний порядок, якщо він був спрямований на порушення конституційних прав і свобод людини і громадянина.

Отже, Шевченко П.Є., зі своєю ріднею (учасниками ТОВ «Гостинний двір «Столичний») вчиняють злочин, а саме зменшують вартість майна ТОВ «Вимпел «Спец-Сервіс», що порушує мої конституційні права.
Враховуючи вказане та керуючись ЗУ «Про прокуратуру»


ПРОШУ: провести перевірку викладених вище фактів та вжити заходів прокурорського реагування; звернутися до суду з відповідним позовом щодо визнання недійсним запису про державну реєстрацію та припинення ТОВ «Гостинний двір «Столичний», оскільки створено вказане товариство з метою порушення публічного порядку та законів України.


З повагою,

30.07.2014 року                      В.В.

Вход на сайт

Задайте вопрос юристу

Нажмите на изображение, чтобы его изменить

Задайте вопрос прямо сейчас и получите быстрый ответ.

Срочная юридическая консультация, экспресс-анализ дела - 300 - 900 грн.

Viber 096-545-40-33

Telegram 096-545-40-33

[email protected]

simpleForm2
×