Вход/Регистрация

Юридические услуги. Представительство ваших интересов

Viber 096-545-40-33
Telegram 096-545-40-33, [email protected]


%PM, %03 %633 %2017 %14:%Май

Як прокурор і слідчий запускають дурочку. Дуже повчальна стаття

Оцените материал
(1 Голосовать)
Тут опишу суть цієї скарги, однак багато що буде зрозуміло з самого її тексту

Майже с самого початку своєї юридичної кар’єри я зрозумів, що якщо в своїй юридичній роботі діяти стандартно, сухо по кодексу, то результат буде наближатися до нуля. Виключення – коли ти представляєш інтереси сильної сторони.

Справа в тому. що суть роботи чиновника, який завжди на своє озброєння обирає бюрократію, це з самого початку намагатися скинути поставлене йому завдання на іншого, а як не вийде – потягнути час. Бо як показує їх практика, до 80 % всіх звернень громадян вирішуються тим, що громадянам врешті-решт набридає писати звернення і питання, як-то кажуть, відпадає сама-собою.

В скарзі нижче я, магістр права, юрист Ігор Кізіма свідомо відходу від юридичної техніки юридичного письма і припускаюся народного стилю. Бо інакше твердолобих не проймеш. Так звикли вони ховатися від народу за юридичною процесуальною формою, сухою і нудною, яка не може висловити емоцій, коли вони так потрібні.

Якщо вам знадобиться творчий, нестандартний, комплексний підхід для вирішення ваших юридичних питань, не шукайте допомоги у продажних адвокатів.

Юридические услуги Киев и Киевская область

Тел.: (063) 539-42-13, (096) 545-40-33, (095) 573-20-30

E-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра., skype: k0965454033

 
Особливо тепер, коли з 2019 року запровадять адвокатську монополію на представництво в судах. В суди беріть якщо без них ніяк, адвоката, а додатково радьтеся просто у чесних правників.

І це не тому, що адвокати всі безчесні. Система тотального контролю, яка запроваджується в адвокатурі з 2019 року зробить їх слухняними солдатиками протиправної української системи.


Керівнику

Київської місцевої прокуратури №8

Ярошовець Василю Миколайовичу

03148, м. Київ, вул. Гната Юри, 9

кримінальне провадження

№ 1201 61000 8000 3282

 

Пономар Олена Петрівна

03170, м. Київ, вул.

Тел. _________________

 

 




Скарга

на повторну злочинну недбалість слідчого, процесуального керівника

та

про скасування постанови слідчого Святошинського УП ГУНП О.А.Янушевського про відмову у задоволенні клопотання від 02.03.17 року

 

12.01.2017 року я вже зверталася до вас зі скаргою, в якій наводила факти, що дозволяють стверджувати про наявність складу злочину у деяких осіб, які мають за законом проводити/контролювати досудове розслідування у к/п № 1201 61000 8000 3282

У своїй скарзі я, зокрема, просила - скасувати постанову про закриття кримінального провадженні слідчого Святошинського управління Національної поліції у м.Києві, капітана Радкевич В.О., від 23.05.2016 року та надати слідчому вказівки чітко у строк передбачений КПК України провести досудове розслідування.

Листом від 20.01.17 за № 37-23-17 заступник керівника місцевої прокуратури № 8 С.Демянець повідомив, що 19.01.2017 року постанова про закриття вказаного провадження була скасована. Також я отримала відповідний витяг з кримінального провадження від 15.02.2017 року, згідно якого слідчим є Кривцов В.П., процесуальним керівником Паламарчук, Малашева, Тисленко, Кислевич  (тобто у семи няньок дитя без нагляду і крайнього щоби важко шукати було)

30.02.2017 року я подала клопотання про слідчі дії та визнання мене потерпілою.

З поміж іншого, я просила  вважати мене потерпілою. Допитати мене як потерпілу.

- допитати Пономар Аллу Петрівну щодо обставин справи; -  допитати свідків: Петренко Олену Петрівну та інш.; - оглянути документи та їх копії приєднати до матеріалів кримінального провадження, що можуть доводити або спростовувати вчинення злочину, зокрема: висновки судово-медичної експертизи, фото розбитих речей і моєї голови, документи, що свідчать про лікування і вартість лікування тощо; - провести слідчий експеримент на якому відтворити обставини та обстановку подій побиття мене Пономар Аллою Петрівною; - в разі суперечності між показаннями Пономар Алли Петрівни і моїми - провести наш одночасний допит; - по завершенні вказаних слідчих дій надати мені можливість ознайомитися з матеріалами справи;

30 травня 2017 року у своїй поштовій скриньці я знайшла лист (штемпель на конверті 26.04.2017) з відповіддю Святошинського управління поліції, яка містила постанову про відмову у задоволенні клопотання від 02.03.2017 року.

Відмова задовольнити моє клопотання від 30.02.2017 року мотивована тим, що УВАГА! – «кримінальне провадження, як встановлено при опрацюванні клопотання, закрито Святошинським УП ГУНП 23.05.2016 року».

З цього, я маю два припущення, кожен з яких може і мабуть таки стане предметом кримінального провадження:

Варіант 1. Слідчі органи (слідчий, його керівництво), процесуальні керівники недбало поставилися до виконання своїх обов’язків щодо розслідування  № 1201 61000 8000 3282, а тому не з’ясували (а з’ясувати не так вже й важко маючи доступ до ЄРДР), що постанова про закриття кримінального провадження від 23.05.2016 року вже скасована прокурором. Тут наявний склад злочину «злочинна службова недбалість».

Варіант 2.  Слідчі органи (слідчий, його керівництво) за недбалості процесуальних керівників, вирішили «запустити дурочку» (в ютубі є давньовідоме інсценування під назвою «Аркадий Райкин. Насосы и колеса. Полная версия» – варто подивитись).

На чиновницькому сленгу «Запустити дурочку» означає прикинутися людиною, в даному випадку посадовою, службовою особою, яка начебто не розуміє, що від неї вимагається, однак при цьому явно усвідомлює і бажає настання негативних протиправних наслідків своєї поведінки, своїх діянь. Тут наявний склад злочину або зловживання службовим становищем, або перевищення таким.

Отже, обуренню моєму немає межі. А відтак, керуючись КК України, КПК України

 

ПРОШУ:

 

- постанову слідчого Святошинського УП ГУНП О.А.Янушевського про відмову у задоволенні клопотання від 02.03.17 року скасувати;

- зобов’язати Святошинське УП ГУНП належним чином розглянути моє клопотання про вчинення слідчих дій, яке слідчий вказаною постановою розглядати відмовився;

- забезпечити вчинення слідчих дій протягом місяця з часу отримання цієї скарги прокуратурою, а саме:

- вважати мене потерпілою. Допитати мене як потерпілу.

- допитати Пономар Аллу Петрівну щодо обставин справи;

-  допитати свідків зазначених у клопотанні про вчинення слідчих дій, що поліція відмовилася розглядати;

- оглянути документи та їх копії приєднати до матеріалів кримінального провадження, що можуть доводити або спростовувати вчинення злочину, зокрема: висновки судово-медичної експертизи, фото розбитих речей і моєї голови, документи, що свідчать про лікування і вартість лікування, згідно поданного клопотання про вчинення слідчих дій;

- провести слідчий експеримент на якому відтворити обставини та обстановку подій побиття мене Пономар Аллою Петрівною;

- в разі суперечності між показаннями Пономар Алли Петрівни і моїми - провести наш одночасний допит;

- по завершенні вказаних слідчих дій надати мені можливість ознайомитися з матеріалами справи.

 

Якщо протягом місяця слідчих дій вчинено не буде, я буду вимушена звертатися в прокуратуру Києва із відповідною заявою про злочин.

Погодьтеся, є всі підстави і докази про вчинення саме кримінального правопорушення з усього вказаною мною вище.

 

 

04.05.2017 року                                                         Пономар В.О.

Вход на сайт

Задайте вопрос юристу

Нажмите на изображение, чтобы его изменить

Задайте вопрос прямо сейчас и получите быстрый ответ.

Срочная юридическая консультация, экспресс-анализ дела - 300 - 900 грн.

Viber 096-545-40-33

Telegram 096-545-40-33

[email protected]

simpleForm2
×