Вход/Регистрация

Юридические услуги. Представительство ваших интересов

Viber 096-545-40-33
Telegram 096-545-40-33, [email protected]


%PM, %17 %705 %2017 %15:%Май

Фірмі без бухгалтера неможливо обійтися, а без юриста - можливо

Оцените материал
(1 Голосовать)
Здавна для мене викликало непорозуміння, що наші бізнесмени розуміють, що без бухгалтера їм нікуди. А от необхідністю мати юриста зневажають. Я, юрист, магістр права Ігор Кізіма, стверджую: це в корні не вірно і призводить, що потім бізнесмени переплачують на правовій допомозі, оскільки юридичну проблему, як і хворобу, краще запобігти.
Ігор Кізіма
Створення компанії.

Що робить юрист? Іноді може здатися, що і без юриста можна легко створити компанію. Якщо ви єдиний засновник, у вас немає партнерів, і ви самі будете директором - можливо. Ігор Кізіма - скажу більше - це реально.

Тоді ви можете звернутися до будь-якого приватного практикуючого  бухгалтера або менеджера, який почитавши інтернет, на 5 раз все ж зареєструє вам компанію. Але якщо у вас є партнер, хто пропише в статутних документах порядок вашого взаємодії відповідно до вимог законодавства?

Хто підготує документи за 1 день, домовиться про зустрічі у нотаріуса, і самостійно звернеться до реєстратора і за 1 день ваша компанія буде зареєстрована? Якщо ви не будете працювати директором, хто юридично оформить обмеження повноважень директора? Хто підготує трудовий договір з майбутнім директором і проведе тривалі переговори з узгодження його положень? Якщо ви іноземний громадянин, хто вживе заходів для повернення вам ваших вкладених інвестицій?

Ігор Кізіма - я мав багато клієнтів які судилися роками саме через те, що не прописували певні моменти в своїх статутах.

Початок роботи.

Хороший менеджер може знайти хорошого контрагента, якісний товар і ринок збуту, але жодна поставка товарів не обходиться без документів. Кожне поважаюче себе велике підприємство має цілий штат юристів, адвокатів, а може і навіть на нього працює ціле адвокатське об'єднання, яке завжди прописує в договорах умови, вигідні саме їх клієнту. Якщо у вас немає адвоката, хто проаналізує ваш договір?

У комерційних суперечках слова «я не встиг прочитати договір» не спрацюють. Бізнес повинен сам себе захищати, і це може зробити тільки юрист. Проблемі легше запобігти, ніж потім намагатися закрити бізнес з багатотисячними боргами, і починати все заново. Простіше витратиться на якісний юридичну захист, і бути спокійним, що в разі чого, правда буде на вашому боці і вам не доведеться платити «відсотки на штрафи і штрафи на борги».

Вирішення проблем.

Якщо все ж ваш контрагент виявився недобросовісним, ви можете почати з ним претензійне листування, але якщо він не зрозуміє, що за вами стоять висококваліфіковані адвокати, він буде відчувати себе досить вільно і невимушено. Бували випадки, коли грамотно складена претензія впливала на контрагента і він починав говорити зовсім в інший, більш поступливою манері і конфлікт відразу ж виявився вичерпаний.

Ігор Кізіма - повністю погоджуюся.

Якщо ваші контрагенти знають, що за вами стоять юристи, вони не будуть чинити свавілля і порушувати ваші права, адже ви про свої права добре поінформовані.

Чи потрібен бізнесу юрист? Вирішує сам бізнес. Захист ваших інтересів в ваших руках.
Прочитано 1015 раз

Вход на сайт

Задайте вопрос юристу

Нажмите на изображение, чтобы его изменить

Задайте вопрос прямо сейчас и получите быстрый ответ.

Срочная юридическая консультация, экспресс-анализ дела - 300 - 900 грн.

Viber 096-545-40-33

Telegram 096-545-40-33

[email protected]

simpleForm2
×