Вход/Регистрация

Юридические услуги. Представительство ваших интересов

Viber 096-545-40-33
Telegram 096-545-40-33, [email protected]


%AM, %25 %462 %2017 %10:%Окт

Цивільне судочинство: неявка відповідача

Оцените материал
(1 Голосовать)
Відповідач (юридична особа) не з'явився на засідання, а тепер апелює тим, що повістка була доставлена на адресу, вказану в позові,
а він (відповідач) вже переїхав. Відповідач змінює адреси кожні кілька місяців, не завжди про це повідомляється навіть держреєстратор і податкова, тобто порядок вручити проблематично ... Самі розумієте, що мені, як іспцу, такий розвиток подій не може сподобатися. Хто і як повинен відслідковувати його переміщення? Чи повинен він повідомляти про чергове переїзді суд? Що мені робити? Взагалі, що ви можете сказати, порадити в цьому випадку?
Дякую за увагу

Цивільне судочинство: неявка відповідача

- Нехай їздить - суд може прийняти заочне рішення - стягнути.
Ви не повинні відстежувати - але можете. Ось пошуковик безкоштовний: http://irc.gov.ua/ua/Novini.html
Позови подаються за місцем реєстрації юр.особи. Зазвичай. Якщо він не вніс інфу про переїзд в ЕДР - це його обов'язок і вина. Є телефон (в ЕДР) - помічник судді може зателефонувати і телефонограмою повідомити їх.
Не прийшли - гудбай, рішення приймуть без них. Нехай йдуть в апеляцію і пояснюють чому вони ховаються. Якщо позов обґрунтований, його задовольнять (за умови що відповідач вхожий в судові кулуари).
Повідомляється також через пресу - це дорогувато. Потім цю суму потрібно додати до витрат (подати платіжку і газету суду), і це стягується з відповідача.
Кста. Де відповідач апелірует що не отримав повістку? В суді

Цивільне судочинство: неявка відповідача

- Зрозуміло. Дякуємо!
Тоді якась плутанина виходить з цими адресами ... Юридична адреса треба було вказувати в позові (хоча не кожен позивач може знати юр.адреса) або суд сам запит до Держреєстру робить? За скільки днів до судового засідання судом розсилаються порядку?

Цивільне судочинство: неявка відповідача

А ось це вже цікаво! Але "підійти і сказати", напевно - не те ... У цій країні все повинно бути письмово: скаргу накатати. Тільки ось куди і на чиє ім'я?
А взагалі чи є ще якісь методи впливу проти затягування справи. Я маю на увазі метедом впливу на і суд, і на відповідача.

Прочитано 1046 раз

Вход на сайт

Задайте вопрос юристу

Нажмите на изображение, чтобы его изменить

Задайте вопрос прямо сейчас и получите быстрый ответ.

Срочная юридическая консультация, экспресс-анализ дела - 300 - 900 грн.

Viber 096-545-40-33

Telegram 096-545-40-33

[email protected]

simpleForm2
×