Вход/Регистрация

Юридические услуги. Представительство ваших интересов

Viber 096-545-40-33
Telegram 096-545-40-33, [email protected]


%PM, %26 %887 %2017 %20:%Окт

Як отримати копію документа з судової справи яке вже в архіві

Оцените материал
(1 Голосовать)
Підкажіть як правильно написати заяву і отримати копію одного документа (НЕ судового рішення) з матеріалів судової справи яке вже в архіві? Номер сторінки в справі не знаю (((Який судовий збір треба сплатити?

- Якщо ви маєте право на ознайомлення з матеріалами цієї справи (наприклад, є однією з його сторін), то необхідно лише подати відповідну заяву-прохання в суд. За це ніякої винагороди не передбачено. Просіть про конкретну дату-часу (враховуючи 5-10 днів на підняття справи з архіву) або просите, щоб вас поінформували особисто про дату-часу такої можливості і місце ...

Як правильно написати? Так само, як і будь-яке звернення до суду: реквізити суду, свої дані, № справи, його предмет, найменування сторін і довільний текст прохання "прошу дати можливість ознайомитися ... і сфоткати пару документів ...".

Копію потрібного документа знайдете і сфотографуйте (це не заборонено).

- Дякую)) я позивач по справі. а як отримати завірену судом копію зі справи?

- Заява
У провадженні *** суду ** області перебувала цивільна справа №0000 за позовом Іванова до Сидорову про ****. У зв'язку з виниклою необхідністю прошу Вас надати мені завірену належним чином копію ....

Можна і по іншому, спочатку ознайомлюється, дізнаєтеся сторінку документа, а потім просите надати завірену копію даного документа.
Прочитано 1708 раз

Вход на сайт

Задайте вопрос юристу

Нажмите на изображение, чтобы его изменить

Задайте вопрос прямо сейчас и получите быстрый ответ.

Срочная юридическая консультация, экспресс-анализ дела - 300 - 900 грн.

Viber 096-545-40-33

Telegram 096-545-40-33

[email protected]

simpleForm2
×