Вход/Регистрация

Юридические услуги. Представительство ваших интересов

Viber 096-545-40-33
Telegram 096-545-40-33, [email protected]


%PM, %18 %835 %2018 %19:%Сен

Хто стикався з онлайн кредитами

Оцените материал
(2 голосов)
Хто стикався з онлайн кредитами? Ситуація наступна, дзвонять колектора і заявляють що особа отримала на свою Приватівський карту онлайн кредит, документи, що підтверджують не дають, реально на приват гроші не перераховувалися.
... з розмов на форумах та соціальних мережах....

в суд колектора не йдуть, який позов подати, щоб змусити колекторів більше не турбувати? Фактично договір не підписувався, особа якого телефонують ніяких доків не має. Є підозра, що шахраї ввели в інеті паспортні дані та ІПН людини, якому телефонують колектора, а карту приват а свою, туди і пішли гроші.

- змиритися або подавати заявив в міліцію з вимагання а так само з примусу до виконання договору

- тепер є бажання з ними посуд

- вони не тільки дзвонять, а й шлють повідомленнь про відступлення прав вимагаючи за КД, цим виганяють в страх клієнта

- На своєму досвіді зіткнувся з подібним. сумнозвісний банк Михайлівський. теж писали, погрожували, у відповідь чули спокійну прохання про надання документів з подальшою блокуванням номера. тиша.

- Хоча тут ще може бути питання навязанность кредитного ліміту ... так пенсіонерів часто "ловлять"

- Нехай пришлють поштою документи, що підтверджують їх право вимагати від Вас виплати кредиту (якщо кредит взагалі оформлявся)

- психологічний прийом, чекають що боржник здасться і прийде платити сам.

- треба заяву про злочин щодо хуліганства і вімогательстве подавати а на наступний день після його подачі в суд в порядку ст.303 КПК про спонукання завести в ЕРДР Ваша заява якщо з мполіціі їм подзвонять, то припинять .. було як то раз, написали в поліцію \ києва і прийшла відповідь, Ю що приєднатися до ще 10 порушеними справами по такому уфакту .. дзвонити припинили .. але СМС слали

- 100%? вже порушив 5 таких справ, 3 самі порушили, інші через суд ......


- Я в криминале не имею большого опыта, но думаю, те, кто указывает на принуждение исполнения гражданско-правовых обязательств, делают медвежью услугу автору поста. По моему мнению, как только Вы подадите такое заявление в полицию, Вы подтвердите наличие какого-то обязательства, по возвращению денег в данном случае. Поэтому не советовал бы Вам писать такое заявление в полицию ни в коем случае.

- Звернутися до адвоката, просити його зробити адвокатський запит до фірми, звідки дзвонять, а за результатами відповіді на адвокатський запит вже будете визначатися з подальшими діями. Можете і самі написати свій запит, але на ваш запит вони будуть відповідати місяць, а на відповідь на запит адвоката у них всього 5 робочих днів, а також досить серйозна відповідальність за ненадання інформації на адвокатський запит

- Я вивчала судову практику з цього приводу і побачила, що є купа справ з фабулою, аналогічної тій, про яку пише автор. Причому, люди дізнаються про судові рішення тільки тоді, коли рішення першої інстанції вже вступили в силу. Так що має сенс потурбуватися про свою безпеку заздалегідь, це буде і простіше і дешевше у всіх сенсах.

... з розмов на форумах та соціальних мережах....

Прочитано 1030 раз

Вход на сайт

Задайте вопрос юристу

Нажмите на изображение, чтобы его изменить

Задайте вопрос прямо сейчас и получите быстрый ответ.

Срочная юридическая консультация, экспресс-анализ дела - 300 - 900 грн.

Viber 096-545-40-33

Telegram 096-545-40-33

[email protected]

simpleForm2
×