Вход/Регистрация

Юридические услуги. Представительство ваших интересов

Viber 096-545-40-33
Telegram 096-545-40-33, [email protected]


%AM, %15 %306 %2015 %06:%Июль

Територіальна громада – понад усе! Вкрадене олігархами – повернемо громаді

Оцените материал
(3 голосов)

Вчора Верховна рада прийняла закон, яким відсікла можливість для мажоритарників попасти у Київраду.. у простого народу тепер немає права балотуватися. Це доступно лише олігархам, які й приводить у владу своїх ставлеників. І ці ставленики про інтереси народу.. забудьте.


В мене була така надія, що в разі збереження мажоритарки, я зможу висунутися в кандидати в депутати Київради, скоріше для реклами нашої справи, а ніж в розрахунку перемогти інших кандидатів від олігархів.

Проте, Верховна рада, як я й казав, відсікла й цю можливість.

 

Наш народ, який звик виглядати собі якихось бонусів у період виборів неодмінно краще б звернув увагу на кандидата в депутати, який сповідує зазначені вище цінності і приорітети, аніж на просто Ігоря Кізіма.

 

До того ж, не потрібно забувати, що тут спрацює й державний ресурс (обов’язковий час для виступів у ЗМІ, інформаційні компанії з обливання брудом і висміювання опонентів). Все це, з рештою, реклама.. Адже поганої реклами не буває.

 

У нас, прибічників прямого народовладдя і територіальних громад як суб’єктів права, з цим є велика проблема. Нас не допускають на телеканали, нас замовчують ЗМІ, а подекуди видають за несповна розуму..

 

Проте, уявіть собі, якщо поборник прямого народовладдя буде кандидатом в мери.

Ми зробимо величезний інформаційний прорив. Ми отримаємо шанс на суттєве прискорення процесів формування територіальних громад і реалізації форм прямого народовладдя (встановлення обов’язковості загальних зборів за місцем проживання, місцевих ініціатив тощо).

Оскільки головна наша проблема – відсутність цих знань у громадян.

 

Перепоною цього є лише гроші, вірніше їх відсутність. Гроші, які мають олігархи (бо в нас вони їх вкрали і продовжують красти).

 

Проте, потрібні гроші має (якщо в складчину) і громада.

 

А відтак, я вирішив балотуватися на міського голову Києва з наступною нашою (всіх тих, хто мене підтримає) програмою:

 

1) повернення громаді Київенерго, Київводоканал, Київгаз та інше вкрадене олігархами майно, що забезпечує життєдіяльність міста, стратегічного значення. А відтак зменшення в рази комунальних тарифів та вартості інших необхідних для гідного існування послуг;

 

2) прийняття Статуту територіальної громади міста Києва з встановленням якнайширшого використання та обов’язковості застосування форм безпосередньої демократії для вироблення і прийняття управлінських рішень, тобто наближення кожного члена громади до здійснення влади у місті (загальні збори за місцем проживання (віче), місцеві ініціативи тощо);

 

3) розвиток комунального транспорту і суттєве обмеження маршрутних таксі. Здешевити вартість перевезень за допомогою спрямування коштів від реклами не в кишені фірмам-посередникам, а до міського бюджету

 

4)…

А четвертого і наступного виявляється й не потрібно, якщо мер Києва забезпечить і буде контролювати дотримання виконання нового Статуту та рішень, прийнятих громадою на вічах.

 

Проте, приймаються пропозиції та доповнення. А також потрібні волонтери-добровольці для роботи у виборчому полі, і звісно, фінансова підтримка.

 

Давайте прямо сьогодні прорекламуємо нашу справу.

 

Принагідно зауважу, що наш експеримент – кандидат в мери від громади – цікавий всім громадянам України, а тому підтримати й вболівати за нього є сенс не лише киянам.

 

Чи сподіваюся я що дійсно в такий спосіб можна перемогти? Все залежить від нас.

 

З повагою, Ігор Кізіма

Вход на сайт

Задайте вопрос юристу

Нажмите на изображение, чтобы его изменить

Задайте вопрос прямо сейчас и получите быстрый ответ.

Срочная юридическая консультация, экспресс-анализ дела - 300 - 900 грн.

Viber 096-545-40-33

Telegram 096-545-40-33

[email protected]

simpleForm2
×