Вход/Регистрация

Юридические услуги. Представительство ваших интересов

Viber 096-545-40-33
Telegram 096-545-40-33, [email protected]


%PM, %09 %615 %2014 %13:%Янв

Бійся добродіїв, що дарунки приносять

Оцените материал
(1 Голосовать)
Всі ми пам'ятаємо з дитинства вирази: « даром буває тільки сир у мишоловці » , « бійся данайців , що дари приносять » і так далі. Але як ми користуємося народною мудрістю , і як розплачуємося за наївність і недалекоглядність ?
Актуальний приклад - це Олександрійська школа- інтернат для дітей- сиріт , що знаходиться в смт . Пантаївці . Ось до Дня святого Миколая представники влади вручають дітям подарунки , маса вдячних публікацій , в тому числі - і в нашій газеті , але ... не проходить і місяця , як влада приймає рішення закрити цей заклад.

Так відбувається постійно і в період передвиборної кампанії. Багато кандидатів інвестують в виборця , - роздаровуючи наліво і направо подарунки , надаючи матеріальну допомогу , - і отримують взамін подяку у формі підтримки на виборах. Більшість голосуючих за ДАРИ не цікавляться програмою і справами кандидата. Їм нецікава навіть мета, з якою кандидат хоче зайняти крісло.

Ми за пиріжок віддаємо свій голос, а потім дивуємося, чому після обрання наш герой вважає, що він нікому і нічим не зобов'язаний. Так адже правильно вважає - він же чесно КУПИВ своє місце! Так і народна мудрість говорить: що посієш, те й пожнеш. Завдяки нашій же меркантильності і халатності, потрапляючи у владу, колишній кандидат ніяк не збирається захищати наші інтереси.

Він голосує за скорочення навчальних та медичних закладів , закриває очі на несправедливу пенсійну реформу , і, загалом , його інтерес лише в тому , як побільше і пошвидше отримати бюджетні пільги і компенсації для свого бізнесу. Тим самим обранець у сто крат покриває інвестиції , вкладені в подарунки перед виборами. А далі , після 5 років грабежу , він знову знає , що можна роздати подарунки , і знову бенкетувати.

Давайте розумнішати і не спокушатися дарами політиків, щоб знову і знову не потрапляти в капкан.

Виктор Медведь
Юрист, экономист, переклад ЮТК

Вход на сайт

Задайте вопрос юристу

Нажмите на изображение, чтобы его изменить

Задайте вопрос прямо сейчас и получите быстрый ответ.

Срочная юридическая консультация, экспресс-анализ дела - 300 - 900 грн.

Viber 096-545-40-33

Telegram 096-545-40-33

[email protected]

simpleForm2
×