Вход/Регистрация

Юридические услуги. Представительство ваших интересов

Viber 096-545-40-33
Telegram 096-545-40-33, [email protected]


%AM, %05 %373 %2014 %07:%Июнь

Національне ТБ - не наше телебачення

Оцените материал
(2 голосов)
Потрапити на національне телебачення людині, яка хоче сказати про національне багатство і як його зберегти для дітей та онуків - неможливо
05.06.2014 року після наших попередніх звернень до Деркомтелерадіо починаючи ще з березня - результат нуль. І скидається на те, що це все навмисне.

Зумисне нам, активістам  інституалізації (створення) територіальних громад як юридичних осіб публічного права, представників українського народу як власника національного багатства і джерела влади на певній території, - не дають можливість подати свою точку зору (ту що прописана в Конституції України).

Це попри те, що саме популяризація теми територіальних громад як власника національного багатства може зупинити прояви сепаратизму і зупинити братовбивчу війну, коли прості люди, громадяни України, чубляться між собою, не розуміючи що користь з цього отримує третя сторона.

Як слушно зауважив у телефонній розмові Червак Б.О. (директор департаменту інформаційної політики Держкомтелерадіо):
"Ви ж мене притисли до стіни - тісніть тепер і на них (на Національне телебачення). Я не маю повноважень примусити їх".

Однак, провладна інформація щодо псевдореформ та децентралізації влади (не потрібної, якщо виконати чинну Конституцію) туди потрапляє.

Там кожного дня і особливо по п"ятницям віщає Савік Шустер, там постійно повна студія брехунів. От лише нашим активістам місця немає на національних ЗМІ.

Це - ніщо інше як негласна змова проти народу України. Адже зі слів держслужбовця виходить так, що державні органи працюють лише тоді - коли притиснути їх до стіни.

Однак провладні політики і не менш привладні опозиціонери (які теж антинародні) до телеканалів національних мають доступ (проте важливого ніколи не скажуть).

От і робимо висновки, громадяни України - і вони не втішні.

Резюме: потрапити на національне телебачення людині, яка хоче сказати про національне багатство і як його зберегти для дітей та онуків та про те як зупинити братовбивство - неможливо

Ось запис розмови телефоном з з Ракуленко Генадієм Юрійовичем (українське радіо) та Червак Богданом Остаповичем (директором департаменту інформаційної політики Держтелерадіо)




Ось запис розмови з Червак Богданом Остаповичем (директором департаменту інформаційної політики Держтелерадіо) ще у квітні 2014



Ігор Кізіма, ГО "Суспільний договір"
Последнее изменение %AM, %05 %398 %2014 %08:%Июнь

Вход на сайт

Задайте вопрос юристу

Нажмите на изображение, чтобы его изменить

Задайте вопрос прямо сейчас и получите быстрый ответ.

Срочная юридическая консультация, экспресс-анализ дела - 300 - 900 грн.

Viber 096-545-40-33

Telegram 096-545-40-33

[email protected]

simpleForm2
×