Вход/Регистрация

Юридические услуги. Представительство ваших интересов

Viber 096-545-40-33
Telegram 096-545-40-33, [email protected]


%AM, %17 %414 %2016 %08:%Дек

Клопотання про виконання ухвали Печерського суду слідчого судді

Оцените материал
(4 голосов)
Цим клопотанням я спонукаю прокуратуру міста Києва виконанти ухвалу слідчого судді Печерського суду, оскільки
наша прокуратура поки їх не дьоргаєш, нічим не займається.

Спочатку потрібно за допомогою звернення до слідчого судді зобов"язати їх провести досудове розслідування, а потім вимагати ще виконання ухвали про таке зобов"язання. Короче кажучи, держава правова чи то правова держава, чи скоріше безправна)

Для звернення за юридичною допомогою до юриста, магістра права Ігоря КІЗІМА
Тел.: (063) 539-42-13, (096) 545-40-33, (095) 573-20-30
E-mail: utk2012Аbigmir.net, skype: k0965454033
...................................................................................................................................

Прокуратура м.Києва

 

Кізіма Ігоря Віталійовича,

Кравцов Іван Павлович

Адреса для кореспонденції:

02090, м. Київ, вул. Празька

096-543-40-11

 

 

 

Клопотання

про виконання ухвали Печерського районного суду м. Києва

та

про вчинення слідчих дій

 

Ухвалою від 23.09.2016 року (справа № 757/31179/16-к) слідчий суддя Печерського районного суду м. Києва Писанець В.А., скаргу задовольнив і зобов’язав уповноважену особу прокуратури м.Києва внести відомості до ЄРДР відомості про кримінальне правопорушення, вказане у заяві Кізіми Ігоря Віталійовича, Кравцова Івана Павловича від 21.06.2016 року, відповідно до ст. 214 КПК України, про що повідомити заявників - Кізіму Ігоря Віталійовича, Кравцова Івана Павловича.

Копію ухвали з мокрою печаткою, відміткою «З оригіналом згідно» та підписом судді і секретаря додаю до цього клопотання.

Мова у повідомленні про вчинення кримінального правопорушення від 21.06.2016 року йшла про наступне:

«

1. Щодо відчуження арештованого Мерседесу

 

Півтори роки тому, потерпілий Кравцов Іван Павлович, був запрошений в телефонному режимі секретарем судді Діхтяр І.Р. на засідання до Деснянського суду для надання свідчень по вкладених грошей в компанію Флетчера і відповіді на питання з боку судді, прокурора і підсудних. На наступне засідання заслуховувалися дружина Кравцова Олена Вікторівна. Поруч з дружиною Кравцова І.П., в залі сидів чоловік, якого він раніше не бачив. Він задавав питання моїй дружині кого судять, за що і хто така Акуліч Світлана і чи правда що вона сиділа в ізоляторі і є підсудною?

У перерві він розповів, що купив машину Мерседес за заниженою ціною і через півроку його зупинили співробітники міліції і довели йому що машина під арештом. Пробивши інформацію, він дізнався що колишнім власником машини була підсудна Світлана Акуліч і якимось чином вийшов на неї і був запрошений на засідання суду для отримання інформації.

Кравцов І.П., дізнавшись цю інформацію, після засідання пішов до кабінету судді і озвучив їй що арештоване майно якимось чином продається. Відповідь з її боку був, що в такій країні живемо. Реакції з її боку (з боку суду) в цей день і в подальшому не було. Чоловіка купив автомобіль Мерседес я більше не бачив.

Якщо прокуратура тримає руку на пульсі справи, то вже давно повинні бути результати в реагування на це. Ну а якщо їх досі немає - тоді хтось допомагає Флетчеру вивести активи з-під арешту. І цей хтось має вплив на владу.

На письмове звернення Кравцова І.П. від 15.02.2016, до прокурора, який здійснює представництво держави по справі Флетчера з проханням (пояснити які заходи вже прийняті за даним фактом; - Негайно провести перевірку збереження арештованого майна:

- «MERSEDES-BENZ ML 320», номер кузова WDC1631541A396728, гос.номер АА4335СT
«MERSEDES-BENZ G 500», номер кузова WDB4632411X117577, гос.номер АА2250ЕХ) отримав відповідь від 03.03.2016, підписану старшим слідчим в ОВС ГСУ Національної поліції України Колотигіна Т.В., яка є по суті своїй не розглядом моєї заяви по суті, а довідкою про рух справи (відпискою), а саме що інформацію щодо майна на яке було накладено заборону на відчуження та визнання речовими доказами можна отримати у Деснянському районному суді.

Принагідно підкреслимо – Кравцов не просив надати інформацію. Кравцов просив провести перевірку. Перевірки не проведено.

 

2. Щодо зволікання з перевіркою збереження арештованого майна

 

Про проведення перевірки звертався також і потерпілий у кримінальній справі № 01-12124 за обвинуваченням Томаса Роберта Флетчера ІІІ та інших Федоренко С.О. Відповіддю від 25.02.2016 року за підписом заст. нач. відділу підтримання державного обвинувачення М.Пацкана, повідомлялося, що Генеральною прокуратурою направлено вимогу до начальника ГСУ НП України щодо проведення перевірки наявності зазначеного майна. Проте, жодного продовження, вчинення реальних дій щодо зазначеної перевірки не проведено і проведено не буде, з огляду на листи відписки отримані як Федоренком С.О., так і Кравцовим І.П.

 

3. Щодо намагання відчужити арештованого літака

 

Продаж літака 24.12.2015 року Федоренко С.О., о 13.56 годин (додаємо звукозапис Rec_2015-12-24_13-56-06) зателефонував по телефону, вказаному в об’яві на декількох інтернет-ресурсах щодо продажу літака АН-24РВ 1972 року випуску таким собі Сергієм Петровичем (до речі, саме на Сергія Петровича Домашенко як на власника накладено заборону його відчужувати). Проте, як видно із запису телефонної розмови, Домашенко С.П., відшукує активним чином покупця на літак і готовий його продати хоч завтра, запевняючи що ніяких перепон цьому не існує.

Зазначене вище прямо свідчить про вчинення злочину невідомими особами, за сприянням осіб приналежних до органів влади або до правоохоронних органів, оскільки просто цивільні особи не в змозі вчиняти вищеозначені кримінально карані діяння.

Звертаємо увагу, ОСОБЛИВУ УВАГУ, на те, що зазначені у цій заяві випадки незаконних дій щодо арештованого майна не є одиничними. Зловживання щодо арештованого майна має куди більше епізодів. Про це ми чули від інших потерпілих, а також від самих підсудних, зокрема Флетчера, Соловйова, Савловича що майно арештоване, принаймні більша його частина, вже давно розікрали.

Припинити зазначені злочини (що головне для потерпілих по кримінальній справі Флетчера) – це головне завдання. І вирішити його можливо лише засобами, які надає КПК України, в порядку кримінального провадження.

На наше переконання у діяннях зловмисників є склади злочинів, передбачених ст.ст. 365, 388 КК України.

»

Відповідно ст.ст. 55, 220 КПК України

 

ПРОШУ:

 

- виконати ухвалу Печерського суду від 23 вересня 2016 року (завірена печаткою мокрою копія якої додано до цього клопотаня) та розпочати досудове розслідування, про що інформувати мене, зокрема повідомити номер кримінального провадження, ПІБ процесуального керівника та слідчого;

-  вважати Кравцова Івана Павловича  потерпілим, оскільки я подавав повідомлення про вчинення злочину з поміж іншого і щодо мене також;

- розглянути це клопотання у чіткій відповідності до вимог ст. 220 КПК України;

- допитати  гр. Кравцова Івана Павловича та інших потерпілих по справі Флетчера, інших фігурантів, щодо обставин, викладених у повідомленні про вчинення кримінального правопорушення від 21.06.2016 року;

- відібрати у зазначених громадян наявні в них копії документів;

- вчинити інші дії, спрямовані на виконання завдань кримінального провадження.

 

Додаток:

 

копія ухвали від 23.09.2016 року (справа № 757/31179/16-к)  слідчий суддя Печерського районного суду м. Києва Писанець В.А., з мокрою печаткою, відміткою «З оригіналом згідно» та підписом судді і секретаря.

 

 

16.12.2016                                                                           Кізіма Ігор Віталійович

                                                                                            

                                                                                               Кравцов Іван Павлович


Вход на сайт

Задайте вопрос юристу

Нажмите на изображение, чтобы его изменить

Задайте вопрос прямо сейчас и получите быстрый ответ.

Срочная юридическая консультация, экспресс-анализ дела - 300 - 900 грн.

Viber 096-545-40-33

Telegram 096-545-40-33

[email protected]

simpleForm2
×