Вход/Регистрация

Юридические услуги. Представительство ваших интересов

Viber 096-545-40-33
Telegram 096-545-40-33, [email protected]


%AM, %10 %469 %2017 %10:%Март

Зауваження на діїї головуючого - не ігноруйте цю можливість ЦПК

Оцените материал
(3 голосов)
Ось таке зауваження я подав на дії головуючого судді
Заперечення на дії головуючого та зауваження до протоколу судового засідання це ті інститути цивільного процесу, які за потреби слід обов"язково використовуваати.

Нижче приклад саме такої заяви.

І що тут нового нестандартного запитають ті, хто знає, що ІГОР КІЗІМА, юрист, магістр права діє нестандартно та комплексно (винахідник юридидних технологій)..

Тут нестандартне те, що випереджаючи події я не знайомився з протоколом, записом судового засідання (аудіофіксацією) а "наугад" стверджую те, про що йдеться у заяві.

Чому?
Бо практика показує, що судді редагують змість і аудіофіксації також.. затирають місця які їм невигідні або роблять їх нерозбірливими.. трюків в них є багато.. самі лаги програм підказують такі способи..

Тобто 99% що в нашому випадку ситуація така сама.

А виконуючи всі передбачені ЦПК дії, щоби послідовно ознайомитися з матерфалами, а потім подавати зауваження - ви гарантовано пропустите строк на таку подачу.
..............................................................................................................................

Дніпровський районний суд м.Києва

Суддя Гончарук В.П.

Справа № 755/17468/16-ц

 

Представника відповідача С

Кізіма Ігор Віталійович

02090, м. Київ, вул. Празька, 3

 

 

 

 

Зауваження до протоколу судового засідання 28.02.2017 року

 

Під час судового засідання 28.02.2017 року головуючий суддя вів себе у суді у такий спосіб, що дискредитував і паплюжив як звання судді, так і всю судову систему України.

Не зважаючи на свою тривалу практику, такої негідної поведінки від судді я не зустрічав вже давно.

Зокрема, досить часто, на протязі останнього року, приймаю участь у справах Дніпровського районного суду м.Києва (судді Арапіна, Хіміч, Бірса, Дзюба, Винниченко, Чех) і жоден суддя не спаплюжив довір’я до судової гілки влади як це зробив суддя Гончарук В.П.

Однак ні протокол судового засідання, ні його аудіофіксація не містить повного відображення (фіксації) неналежної, обурливої ганебної поведінки судді, ні фіксацію реагування на моє зауваження на дії головуючого у порядку ст. 160 ЦПК України.

Тобто, суцільно порушено вимогу ст. 160 ЦПК України, п. 2-1 Перехідних положень ЦПК України. Зокрема, проте не обмежуючись порушенням абз. 7) усі розпорядження головуючого та ухвали, постановлені без виходу до нарадчої кімнати, а також відомості про проголошення ухвал, постановлених у нарадчій кімнаті не занесене до протоколу.

При розгляді цих зауважень бажаю надати свій аудіозапис судового засідання на якому порівняти мій запис та зроблений на офіційний носій щоби доказати факт неприпустимої поведінки в судовому засіданні 28.02.2017 року головуючого судді.

 

 

Враховуючи вказане

ПРОШУ:

 

- відреагувати на це Зауваження до протоколу судового засідання 28.02.2017 року чітко у спосіб, передбачений ЦПК України.

 

 

07.03.2017                                                                                                    Кізіма І,В.

Вход на сайт

Задайте вопрос юристу

Нажмите на изображение, чтобы его изменить

Задайте вопрос прямо сейчас и получите быстрый ответ.

Срочная юридическая консультация, экспресс-анализ дела - 300 - 900 грн.

Viber 096-545-40-33

Telegram 096-545-40-33

[email protected]

simpleForm2
×