Вход/Регистрация

Юридические услуги. Представительство ваших интересов

Viber 096-545-40-33
Telegram 096-545-40-33, [email protected]


%PM, %27 %825 %2017 %18:%Окт

Самостійний захист в суді: плюси і мінуси. Послуга САМ СОБІ ЮРИСТ

Оцените материал
(1 Голосовать)
Часто складність судового спору така, що людина може звернутися до суду самостійно і так само самостійно цей суд виграти. Зрозуміло, мова йде про просты, типовы справи, які не вимагають спеціальних знань і вправності. І тоді найефективнішим рішенням буде вибір послуги «Сам собі юрист».
Зі свого досвіду скажу, що більш-менш досвідна і освічена людина, яка має вищу або середню освіту, взмозі розібратися що й до чого під грамотним керівництвом досвіченого юриста з талантом педагога. Позаяк така послуга надається саме з таким розрахунком щоби підняти ваш загальний рівень юридичних знань і вмінь, використати які ви зможете й в інших життєвих випадках.

БІЛЬШ ДЕТАЛЬНО ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ ТУТ http://ut.kiev.ua/yuridicheskaya-praktika/item/2157-sam-sebe-yurist-optimalnoe-predlozhenie-dlya-tolkovyih-lyudey.html


Плюси послуги наступні.

По-перше, її ціна в два рази нижче вартості судового представництва (коли юрист все робить замість вас).

По-друге, процесуальні документи, в тому числі позовну заяву, готуєте не ви, а юрист (це гарантує прийняття позову до провадження і грамотний виклад фактів і доказів в ньому).

По-третє, ви отримуєте від юриста докладну інструкцію, як самостійно подати позов до суду, як вести себе на засіданні, що говорити, де отримати рішення суду тощо.

І по-четверте, юрист постійно на зв'язку, що дуже зручно, якщо з'являються нові
питання.

У самостійної захисту в суді є і мінуси. Наприклад, якщо в ході засідання щось піде не за сценарієм, то екстрено реагувати вам доведеться самому (дзвінки в залі судових засідань заборонені).

Однак юрист, магістр права Ігор Кізіма дає таку пораду - просити суд оголосити перерву на 3-5 хвилин для отримання юридичної допомоги у юриста.

Справа у тому, що право на юридичну допомогу - це одне з основних прав юриспруденції і правової держави, свого роду священа корова. Порушення цього права може мати наслідком скасування будь-якого рішення суду. І тому суддя у 99 випадках зі 100 надає можливість її отримати.

Також якщо справа приймає новий оборот (наприклад, відповідач наймає сильний захист), то ви ризикуєте не впорається зі справою, тому що належить нерівний «бій» між вами і юристом відповідача, який озброєний до зубів кодексами, законами, знаннями і досвідом. Тому самостійне звернення до суду повинно бути зваженим рішенням, визначитися з яким вам також допоможе юрист.

Вход на сайт

Задайте вопрос юристу

Нажмите на изображение, чтобы его изменить

Задайте вопрос прямо сейчас и получите быстрый ответ.

Срочная юридическая консультация, экспресс-анализ дела - 300 - 900 грн.

Viber 096-545-40-33

Telegram 096-545-40-33

[email protected]

simpleForm2
×