Вход/Регистрация

Юридические услуги. Представительство ваших интересов

Viber 096-545-40-33
Telegram 096-545-40-33, [email protected]


%PM, %23 %007 %2021 %23:%Март

Кабінет Міністрів ввів обов'язкову самоізоляцію для громадян України, які перетинають державний кордон

Оцените материал
(1 Голосовать)
Кабінет Міністрів ввів обов'язкову самоізоляцію для громадян України, які перетинають державний кордон. Як передає Укрінформ, відповідну постанову оприлюднено на Урядовому порталі.
Зокрема, для громадян України, які перетинають державний кордон, введена обов'язкова самоізоляція на 14 днів з використанням мобільного додатка «Вдома». Ця вимога не поширюється на громадян України, які мають негативний результат тестування на COVID-19 методом ПЛР (полімеразної ланцюгової реакції), проведений не більше ніж за 48 годин до перетину державного кордону.

Від самоізоляції звільнені: діти до 12 років водії та члени екіпажу вантажних транспортних засобів, автобусів, що здійснюють регулярні перевезення; члени екіпажів повітряних і морських, річкових суден; члени поїзних і локомотивних бригад; громадяни України, які здійснюють перевезення гемопоетичних стовбурових клітин для трансплантації, якщо немає підстав вважати, що вони були в контакті з хворим COVID-19 особою.

Залишилися в силі вимоги до самоізоляції осіб, що мали контакт з пацієнтом з підтвердженим випадком COVID-19; осіб з підозрою на інфікування або з підтвердженим діагнозом захворювання COVID-19 в легкій формі за умови, що особа не потребує госпіталізації; осіб з підтвердженим діагнозом COVID-19, виписаних із закладу охорони здоров'я, до моменту одужання відповідно до галузевих стандартів у сфері охорони здоров'я.

Вход на сайт

Задайте вопрос юристу

Нажмите на изображение, чтобы его изменить

Задайте вопрос прямо сейчас и получите быстрый ответ.

Срочная юридическая консультация, экспресс-анализ дела - 300 - 900 грн.

Viber 096-545-40-33

Telegram 096-545-40-33

[email protected]

simpleForm2
×