Вход/Регистрация

Юридические услуги. Представительство ваших интересов

Viber 096-545-40-33
Telegram 096-545-40-33, [email protected]


%PM, %13 %631 %2014 %14:%Май

Щоби не дати доводити до громадськості питання відновлення конституційного ладу ...

Оцените материал
(5 голосов)

Сьогодні о 8.00 ранку мені прибиральниця ЖРЕО-414 вручила два папірця на яких написано, що мені належить з’явитися до війскомату на 13.05.2014 року.

Генеральна прокуратура України

 Кізіми Ігоря Віталійовича

Даний папірець має нечітку печатку та без підпису та ім’я посадової особи – війсккомісару. З мене підпису про отримання цього папірця теж не взяла.

У зв’язку з чим, я маю 100% упевненості розцінювати даний інцидент як психологічний  тиск, залякування мене з метою відсторонити від громадської діяльності, якою я займаюся не один рік очолюючи громадську організацію «Суспільний договір».

































За мою громадську позицію - за те що я виступаю за відновлення Конституційного ладу, мене вирішили спровадити "захищати" Україну. Проте, і щодо цього у мене своя думка. Приймати участь у підкилимних іграх олігархів, які бажають війни між братніми народами, заробляючи на цьому статки, я не буду.

Хай на війну йдуть депутати та їх діти, судді та прокурори (які з 2009 року так і не змогли притягнути до відповідальності земельну мафію Броварського району Київської області). Навіть з огляду на той факт, що мене всі 23 роки грабувала «влада» в Україні, а держава не виконувала по відношенню до мене як громадянина своїх обов’язків,  я маю право відмовитися в свою чергу, від виконання своїх.

 Я вважаю, що патріотизмом є якраз воювати за відновлення конституційного ладу на місцях, створюючи територіальні громади, відновлюючи таким чином народовладдя.

І я патріот, оскільки знаю і дію щоби зберегти Україну цілісною і придушити спроби сепаратизму в корні. Проте, обдуманим тверезо шляхом. Що не подобається корупціонерам при владі. Їм не цікаво відновлення народовладдя, створення територіальних громад, що припинить прояви сепаратизму та відновить конституційний лад.

До часу створення територіальних громад жоден орган, посадова особа у органах влади немає належної легітимності, і про це я звертався до прокурора Дніпровського району м. Києва. Вважаю, що ідея направити мені папірець про мобілізацію – це його їдея, принаймні з його подачі.

Я сужусь зі "владою" з 2009 року, злочинною і за того і за цього режиму, звертаюся до прокурорів - і жодного вирішення, жодного захисту моїх прав. Ціла поличка папок зі справами де мені то відмовляються надати земельну ділянку (в той час як ними йде нелегальна торгівля), то щодо мого обдурення у процесі приХватизації, то притягнути продажного суддю до відповідальності.

Також я звертався до прокуратури щодо вкрадення моєї частки національного багатства.

Згідно ст.ст. 13,14 Конституції України  (земля, її надра, атмосферне повітря, водні та інші природні ресурси тощо) є об'єктами права власності Українського народу.

З першого речення преамбули Конституції «Верховна Рада України від імені Українського народу - громадян України всіх національностей» виходить, що український народ складається з громадян України. Отже, земля, її надра, атмосферне повітря, водні та інші природні ресурси тощо є спільною власністю всіх громадян України.

Згідно даних Держкомстату України на 1 лютого 2014 року чисельність населення України - 45 410 071 громадян. Тобто, кожен громадянин України має 1/45 410 071 частину від усієї власності Українського народу.

Скільки оцінюється власність Українського народу я даних не знайшов, проте цей показник не суттєво відрізняється від вартості національного багатства, яке оцінюється багатьма фахівцями, зокрема Інститутом економіки і прогнозування НАН України, в 2 трлн., доларів США. Або  42,62 тис. дол., на одного громадянина.

Якщо хтось скаже, що це не виділена в натурі частка, то я скажу, що вона мала б в такому разі, працювати на економіку країни, разом з частками інших співгромадян, передусім в соціальній сфері, а саме забезпечувала б  реалізацію конституційних норм щодо безкоштовної освіти, медицини тощо. Проте, Конституція України щодо прав та гарантій громадян ніколи не виконувалася, а політики постійно говорять нам, що норми Конституції України мають декларативний характер, позаяк не забезпечені відповідним фінансуванням.

Проте, з наведеного вище видно, що це далеко не так. В Українського народу є власність, співвласниками цієї власності є громадяни України, і їхня власність мала б працювати в інтересах власників – громадян України.

То де вона? Де моя 1/45 410 071 частина власності Українського народу, частина національного багатства? Чому вона не працює на мене? Чому частки інших громадян не працюють на них?

Тому що вкрадено. Вкрадено через приХватизацію олігархами та приХватизаторами, які «за копійку» поскуповували те, що належить мені й іншим громадянам, діючи відповідно до злочинних схем, в обхід Конституції України.

До того ж, юридичний аналіз законодавства від 1990 року до цього часу показує:

- виключними власниками національного багатства, що було загальнонародною (державною власністю) за ст.10 Конституції УРСР станом на 1990 р. (на момент проголошення Декларації про державний суверенітет), були 52 млн. українців. До речі, нас 45 (а то й вже 37 мільйонів саме через те, що ця власність не працювала на загальний добробут народу у соціальній сфері економіки, народ України вимирає і виїжджає по закордонах у пошуках кращої долі;

-  24 жовтня 1990 року  ЗАКОНОМ  УРСР  “Про зміни і доповнення до Конституції (Основного Закону) Української РСР" N 404-XII було зупинено дію ст.10 Конституції УРСР про загальнонародну (державну) власність до набрання чинності нової Конституції (тобто до 13.07.1996 року);

-   стаття 170 Конституції УРСР встановлювала: "Всі закони та інші акти державних органів України видаються на основі і відповідно до цієї Конституції;

Тому з 24.10.1990 року і до 14.07.1996 року всі закони про приватизацію у відсутність норм Конституції-ФІКТИВНІ, так само,які сама псевдо-приватизація;


13.07.1996 року  громадяни України, як і я, який на той час саме демобілізувався з лав української армії,  повинні були  прокинутися  заможними людьми, громадянами - власниками землі та її надр тощо (ст. 13-14 Конституції України) та власниками майна територіальних громад сіл, селищ, міст, районів у містах, а саме:  рухомого, нерухомого майна, місцевих бюджетів, землі тощо (за ст. 140-143 Конституції України). Цього не відбулося. І не відбулося аж до цього часу. А тому, є нагальна потреба відновити конституційний лад у державі Україна.

Єдине, що маємо на 24 рік існування власної держави - це  вкрадене у неконституційний і незаконний спосіб усе без виключення національне багатство! Національне багатство,  позбавлене власника, залишається вже 24 роки об’єктом неправових відносин, оборудок та махінацій.

Це означає, що всі документи про власність у олігархів так само фіктивні. Для   того, щоб ту фікцію захистити, вони створили незаконний, неконституційний, злочинний,  антинародний  авторитарний режим.

Такий режим потрібен  виключно олігархічно–злочинним кланам, бо оформити у законний спосіб  вкрадену у громадян України  власність вони юридично не можуть. Покінчити з цим безладом можна лише,

оформивши у законний конституційний спосіб національне багатство на його власників-ГРОМАДЯН УКРАЇНИ,  власників  і  держави , і територіальних  громад.

Що робить теперішня влада. А мені, як і решті громадян України, в чергову скруту, кризу говорять «затягувати пояси» і в чергове за рахунок простих громадян приготувалася, виправляти кризове становище. Іншими словами: бідний – живи бідніше, багатий злочинець – продовжуй багатіти. При цьому, власність протиправно вилучена в Українського народу - громадян України, нам не повертається. Всі хто грабував Україну лишилися непокараними, їх майно не конфісковане.

І головне, шукати цих грабіжників не важко, вони систематично красуються у різного ґатунку глянцевих журналах, на зразок Форбс, змагаючись у рейтингах самих багатих українців і не тільки. Тому я, вважаю, що по відношенню до мене, як і по відношенню до інших громадян України, вчинено злочин – мене протиправно позбавлено моєї 1/45 410 071 частини власності, що становить приблизно 42,62 тис. дол., яка б мала працювати на мене, передусім у соціальній сфері на забезпечення високого рівня добробуту мене та інших громадян України. Це мало наслідком погіршення рівня життя громадян України, спричинило та спричиняє їх вимирання та намагання шукати кращої долі по всьому світу.

А тепер, очевидно що, після подачі заяви від ініціативної групи щодо відновлення Конституційного ладу мене й вирішили залякувати.

Отож, у цьому злочинні замішані прокурор Дніпровського району м. Києва, військовий комісар Дніпровського району м. Києва, можливо хто з працівників цих органів тощо.

Враховуючи вказане та керуючись ст. 214 КПК України

ПРОШУ:

невідкладно внести відомості за цим повідомленням до ЄРДР щодо психологічного тиску, залякування мене невстановленими особами (перевищення повноважень, злочини проти конституційного ладу тощо) – надсилання повістки про мобілізацію - з метою перешкодити у громадській діяльності з відновлення конституційного ладу в Україні, згідно вимог КПК України.

Додатки:

Копія папірців «повісток»; Копія супровідного листа у Дніпровську прокуратуру; Копія заяви  ініціативної групи по відновленню Конституційного ладу та створення тер громади в Дніпровському районі м.Києва.

 

13.05.2014 року                                                            Кізіма І.В.

дивіться також http://ut.kiev.ua/sd/deyatelnost/item/1157-zayava-pro-zlochin-privlasnennya-ukrayinskogo-narodu.html

Последнее изменение %PM, %28 %678 %2014 %15:%Июль

Вход на сайт

Задайте вопрос юристу

Нажмите на изображение, чтобы его изменить

Задайте вопрос прямо сейчас и получите быстрый ответ.

Срочная юридическая консультация, экспресс-анализ дела - 300 - 900 грн.

Viber 096-545-40-33

Telegram 096-545-40-33

[email protected]

simpleForm2
×